BILI SU PRED OLTAROM, A ONDA JOJ GA JE DAJANA PREOTELA: Ovo je Dodijeva bivša verenica, princezu htela da UPOZORI na jednu stvar
Foto: Profimedia

SLOMIO JOJ JE SRCE

BILI SU PRED OLTAROM, A ONDA JOJ GA JE DAJANA PREOTELA: Ovo je Dodijeva bivša verenica, princezu htela da UPOZORI na jednu stvar

Pop kultura -

Pokojna princeza Dajana u trenutku smrti bila je u vezi s egipatskim milionerom Dodijem Fajedom, a oboje su poginuli u automobilskoj nesreći u Parizu 1997. godine.

A mnogi ne znaju da je njihova romansa povredila Dodijevu bivšu verenicu Keli Fišer. Keli je bila američka manekenka koju je Dodi čak i verio i upoznao je s ocem, a iako ona nije bila prvi izbor za snahu bogatog Mohameda Al-Fajeda, navodno ju je Dodi voleo svim srcem.

Keli Fišer
foto: FRANCISCO NEVES / AFP / Profimedia

Fišer, koja je iz bogate, ugledne porodice, ostala je slomljenog srca. Ona se šokirala kada je 1997. čula da je Dodi u vezi s princezom Dajanom jer je sve vreme verovala da će se njom oženiti. Zaprosio ju je, kupio im raskošnu kuću u Kaliforniji i tek što nisu stali pred oltar, ostavio ju je zbog princeze koja mu je zavrtela glavu.

Dodi i Dajana upoznali su se 1986, ali tek su se na nagovor Dodijevog oca zbližili na njihovoj luksuznoj jahti krstareći jugom Francuske u leto 1997. godine. Tad je počela njihova afera, tako da je zapravo Dajana jedno vreme bila ‘druga žena’, odnosno Dodijeva ljubavnica dok on još nije rekao vesti Keli.

Dodi al Fajed, princeza Dajana
foto: MAXPPP / Newscom / Profimedia

Neki izvori tvrde da je Fajed jedno vreme viđao obe žene i da ih je obe vodio na putovanja i skupe večere. Kad je saznala za aferu iz medija, Keli je podigla tužbu protiv Dodija i tražila bogatu isplatu. Takođe, navodno je zatražila zvanični sastanak s Dajanom i čak išla toliko daleko da je tvrdila kako ima reči upozorenja za princezu jer bi i nju Dodi mogao lako da prevari kao što je nju.

Fajed je Keli kao verenički prsten poklonio 233.000 dolara vredan safir, koji neobično podseća na onaj princeze Dajane kad se udavala za princa Čarlsa. Keli je rekla kako ju je Dodi naterao da se odrekne svojih modeling angažmana i da je zbog toga izgubila mnoge poslovne prilike i novac. Ali od tužbe je ipak odustala kad je saznala šokantnu vest da je njen bivši verenik poginuo u pariskom tunelu u automobilu s Dajanom.

„Iz poštovanja prema tragediji i ogromnom gubitku koji je porodica Fajed pretrpela, ovlastila me kao svoju advokaticu da odbacim njenu tužbu protiv gospodina Fajeda. Iako ima zakonsko pravo da pokrene tužbu nakon njegove smrti, dobrovoljno je odlučila da ne iskoristi to pravo", rekla je njena advokatica 1997. godine.

Princeza Dajana
foto: Profimedia

Bivša manekenka u međuvremenu se udala, a njen suprug je ruski pilot Mikail Movšina. Njih dvoje su 2011. dobili ćerku Aleksandru, a danas žive u Ejkenu u Južnoj Karolini, piše Story.hr.

(Kurir.rs/Zadovoljna.rs/T.B.)

Bonus video:

03:04

VERENICA IVANA MARINKOVIĆA OBJEKTIVNO: Ljudi imaju pravo da je on loš otac, ali I MILJANA JE LOŠA MAJKA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track