EVO KOLIKO ZARAĐUJE MILOŠ BIKOVIĆ: U Srbiji dnevno uzima 2.000 €, u Rusiji više nego DUPLO, a tek u seriji koja je SVETSKI HIT...
Foto: Zoran Jevtić

ovo su cifre

EVO KOLIKO ZARAĐUJE MILOŠ BIKOVIĆ: U Srbiji dnevno uzima 2.000 €, u Rusiji više nego DUPLO, a tek u seriji koja je SVETSKI HIT...

Pop kultura -

Miloš Biković jedan je od najuspešnijih i najplaćenijih glumaca ne samo u Srbiji, već i u Rusiji. Doduše, ovako nešto ne čudi ako se uzme u obzir njegov talenat koji mu je otvorio mnoga vrata, te je jedan od retkih koji je uspeo i na svetskoj sceni, s obzirom na to da ćemo ga uskoro gledati i u popularnom ostvarenju "The White Lotus", seriji u kojoj su igrale i legendarna Dženifer Kulidž, Teo Džejmso, Sidni Svini, Obri Plaza...

Baš iz tog razloga, mnogi su se pitali koliko će sada Biković zarađivati po danu snimanja. Prema brojnim izvorima, Biković u Srbiji uzima oko 2.000 evra po danu snimanja, dok je ta cifra daleko veća kada snima u Rusiji.

Miloš Biković
foto: Printscreen Instagram

Spekuliše se da tu uzima i do 5.000 evra, što je barem bio slučaj sa filmom "Sluga", koji je najgledaniji u istoriji ruske kinematografije.

Sada kada će igrati u seriji koja je zaludela svet, spekuliše se da će njegov honorar biti još veći.

film Sluga, Sluga, Miloš Biković
foto: Promo

Podsetimo, prva sezona "The White Lotus", koja je premijerno prikazana u julu 2021. i smeštena na Havajima, dobila je 20 nominacija za nagradu Emi u 13 kategorija za 10 pobeda.

Druga sezona iz decembra 2022, smeštena je na Siciliji i dobila je 23 nominacije za Emija, uključujući i kategoriju za najbolju dramsku seriju. Druga sezona do sada je osvojila četiri nagrade Creative Arts Emmy, uoči ceremonije dodele nagrada Emi koja će se održati 15. januara 2024.

Miloš Biković, Beli Lotos, Tamara Krcunović
foto: Prinstcreen/Instagram

Početak snimanja nove sezone planiran je za februar na ostrvima Koh Samuiji i Puket, kao i u Bangkoku na Tajlandu i pratiće novu grupu gostiju u čuvenom letovalištu "Beli lotos".

A zarada?

Na internetu se mogu naći informacije da pojedini članovi glumačke ekipe zarađuju i do 200.000 dolara po epizodi. Naravno, pretpostavka je da se ovo odnosi na velika imena, ali to sigurno ne znači da su i drugi glumci plaćeni loše. Naprotiv. Producenti su svesni popularnosti serije, te im je dobro i plaćeno.

(Kurir.rs/Wanted/T.B.)

Bonus video:

00:15

Miloš Biković sa devojkom na premijeri filma Izazov

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track