BRED OČI U OČI SA PRAVIM OCEM NJEGOVE DECE Ceo svet ispratio susret muškarca koji ih se ODREKAO i čoveka koga gledaju KAO U BOGA
Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

bežao od njega

BRED OČI U OČI SA PRAVIM OCEM NJEGOVE DECE Ceo svet ispratio susret muškarca koji ih se ODREKAO i čoveka koga gledaju KAO U BOGA

Pop kultura -

Bred Pit i njegova devojka Ines de Ramon našli su se u nimalo prijatnoj situaciji kada su se nedavno pojavili na otvaranju galerije Gagosijan na Beverli Hilsu.

Iako su mislili da je ovo događaj kao bilo koji drugi, sve se promenilo kada su se na istom dešavanju i pojavile dve osobe koje su glumcu "rak-rana". Reč je o porodici njegove bivše drage, Anđeline Džoli, tačnije, o njenom bratu Džejmsu Hejvenu i ocu Džonu Vojtu.

Anđelina Džoli, Džejms Hejven
foto: Profimedia

Prema rečima očevidaca, bilo je primetno da je Bredu neprijatno da bude u istom prostoru sa njima, naročito jer to nije bila velika prostorija. Izvor je rekao da je glumac došao u pratnji devojke Ines Ramon kada su spazili da su na istom mestu Džon i Džejms.

Iako je Anđelinin brat bio prijateljski raspoložen, te se primetilo da mu ne smeta što je Pit na istom mestu, glumcu je vidno bilo neprijatno, te su cele večeri "bežali" od njih.

Veruje se da Pit nije bio svestan da će otvaranju galerije prisustvovati njegova bivša tazbina, a sigurno ne Džejms koji je nedavno i sam priznao da je Anđelininoj deci poput oca, što nije iznenađenje.

Zapravo, Hejven je svoju karijeru stavio na "hold" da bi se našao svojoj sestri, naročito nakon razvoda. On je o tome pričao nedavno, u podkastu "90who10" i tom prilikom je otkrio da je postao veoma zaštitnički nastrojen prema Anđelininoj deci kao i da je osećao potrebu da promeni svoj život kako bi dao prednost svojoj porodici.

Džejms Hejven, Anđelina Džoli
foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

"Tamo je sve počelo, počelo je sa zaštitom nje i njene dece — mojih nećaka i nećakinja", rekao je on na početku.

"Postavio sam svoj život tako da mogu da budem prisutan za njih u bilo kojoj situaciji", nastavio je. "Želim da budem tu za njih ili za nju - šta god da prolazi."

Glumac (52) je potom objasnio da mu je važno da bude tu za decu Džolijeve u godinama kada se "masivno formiraju".

"Oni postaju mlade odrasle osobe u ranim dvadesetim godinama", dodao je. "Mislim da je to veoma prirodno i samo želim da budem tamo u bilo kom trenutku."

Anđelina Džoli, Karijera, Brat, Bred Pit, Ujak, Džejms Hejven
foto: Profimedia

"Kad god sam blagosloven što sam u njihovom prisustvu, želim da budem u njihovom prisustvu", nastavio je Hejven. S obzirom da je Hejven trenutno jedina očinska figura u životima dece njegove sestre, jasno je zašto ga mnogi smatraju za "pravog oca", naročito nakon što se saznalo da Pit nije tako sladak kako se mislilo, iako se isprva sumnjalo da je bivšu suprugu zaista napao kako je ona tvrdila.

Pit je priznao da je vređao sina Medoksa, ali je demantovao da je došlo do tuče, no deca tvrde drugačije. Nakon što je Medoksa uporedio sa serijskim ubicom, na mrežama se oglasio i drugi sin, Paks, koji se obratio svom ocu i nazvao ga "najvećim đubretom". Optužio ga je da im je rasturio porodicu, te da ga se ostala deca plaše.

Bred Pit
foto: screenshot

Pitu nije išla u korist ni situacija sa ćerkom Zaharom, te se činilo kao i da ne zna da je upisala koledž, a kada se tinejdžerka na inicijaciji u sestrinstvo predstavila samo prezimenom Džoli, bilo je jasno da je i njen odnos sa ocem trajno narušen.

Šuškalo se i da je Šajlo u znak protesta obrijala glavu, a izvori bliski Anđelini i Bredu tvrde da glumac ima "šturu komunikaciju" sa troje biološke dece, kao i da novu devojku nije upoznao sa njima.

Šajlo Pit
foto: Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Zbog svega ne čudi što je njegov susret sa "pravim ocem" njegove dece izazvao haos u javnosti koji ne prestaju da pišu negativne komentare na račun Pita. "Bežao od njih kao što je pobegao i od dece", "Po ovome se vidi ko je u pravu", "Ne volim Džejmsa i mislim da ima bolestan odnos sa Anđelinom, ali ovde je ispao veći čovek", "Kakav je osećaj sresti čoveka koji zapravo brine o tvojoj deci", mogli su se pročitati komentari, a da li će se situacija u nekom trenutku promeniti, ostaje samo da se nadamo.

(Kurir.rs/Wanted/T.B.)

Bonus video:

02:24

NABAVILA SAM MAŠINU KOJU KORISTI BRED PIT! Didi džej o laseru koji pravi ČUDA: Žene kažu da posle tretmana LEBDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track