SUPRUGA RAJANA GOSLINGA PODELILA VIDEO I NAPRAVILA HAOS NA MREŽAMA: Njen komentar na viralan snimak slavnog glumca postao HIT!
Foto: The CW / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

VIDEO

SUPRUGA RAJANA GOSLINGA PODELILA VIDEO I NAPRAVILA HAOS NA MREŽAMA: Njen komentar na viralan snimak slavnog glumca postao HIT!

Pop kultura -

Reakcija zvezde filma Barbi nakon što je pročitano da je pesma "I'm Just Ken" proglašena najboljom pesmom po mišljenju Američko-kanadskog udruženja kritičara postala je viralna, a sada je njegova supruga Eva Mendes napravila šala na Goslingov račun.

Štedeći na javne izlive ljubavi, a još više na zajedničke javne nastupe, svaki potez ovog para koji podrazumeva otkrivanje bar delić njihove bračne dinamike privlači veliku pažnju javnosti.

Rajan Gosling
foto: The CW / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Osim što dele želju da sakriju svoju intimu, sada znamo da par voli i da se šali. Nakon što je snimak urnebesne reakcije Rajana Goslinga postao viralan, Eva Mendes ga je podelila i na svom Instagramu, pridruživši se lavini reakcija koje je glumac pokrenuo.

- Volim ga!!!! - napisala je glumica u objavi. Iako su mnogi očekivali da će Eva Mendes pratiti svog supruga tokom dodele filmskih nagrada, par je ostao veran sebi i ovog puta izbegavao zajednička pojavljivanja u javnosti.

Iako su zajedno skoro 13 godina, glumica nije pratila Goslinga na crvenom tepihu od ranih 2010-ih, a čini se da to ne planira ni sada kada je njen suprug nominovan za brojne nagrade za ulogu Ken u blokbasteru Barbi, u kojem glumi sa prelepom Margo Robi.

(Kurir.rs/Index.hr/A.G.)

Bonus video:

06:40

ZOVU ME NA SVADBE, DO SAD BIH KUĆU SAGRADIO Malo je poznato da OVAJ GLUMAC IMA NEVEROVATAN GLAS: Ranije sam izbegavao, A SADA...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track