ČUVENI FRANCUZ I NJEGOVA 30 GODINA MLAĐA DEVOJKA HIPNOTISALI PARIŽANE SUVOM ELEGANCIJOM: Zovu ih "deka i unuka", a oni "IZGRMELI"
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

ZNAJU KAKO DA SE OBUKU

ČUVENI FRANCUZ I NJEGOVA 30 GODINA MLAĐA DEVOJKA HIPNOTISALI PARIŽANE SUVOM ELEGANCIJOM: Zovu ih "deka i unuka", a oni "IZGRMELI"

Pop kultura -

Kritikuju ih neki otakako se saznalo za njihovu vezu, pre više meseci. Glavni razlog tih kritika jeste razlika u godinama među njima. Vensan Kasel ima 57 godina, a njegova devojka Nara Baptisti 30 godina manje. Oni koji podržavaju vezu proslavljenog francuskog glumca smatraju da su osude samo posledica predrasuda i ništa više. Poznati par kojem su mnogi prognozirali brz raskid, pojavio se sinoć na zabavi u Parizu. Bili su odlično stilizovani, a možda ste primetili da je čuveni Francuz u šestoj deceniji odeven bolje nego ikada pre.

Vensan Kasel
foto: MCC / Spread Pictures / Profimedia

Slučajno ili ne, Vensan Kasel pojavio se u javnosti sa Narom Baptisti samo nekoliko dana nakon što je Monika Beluči bila na dodeli Emi nagrada u Los Anđelesu sa svojim partnerom, rediteljem Timom Bartonom.

I to se više puta dešavalo, kao što je bilo i obrnuto, da se Vensan pojavi sa Narom pa da istupe Monika i Barton, iako se zna da su bivši supružnici u dobrim odnosima.

Vensan Kasel
foto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Postoji više razlika između ove dve veze, a neko će ponovo reći da je najbitnija ta što Monika ima 59, a režiser 65 godina odnosno da su približnih godina.

Teško da Kasel generalno obraća pažnju na datum rođenja svojih partnerki, jer se 2018. oženio Tinom Kunaki od koje je stariji 29 godina. Njegov drugi brak završio se prošle godine, a bivšem paru doneo je ćerku Amazoniju o kojoj zajedno brinu.

Vensan Kasel
foto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Kasel veoma vodi računa o stilu odevanja, bio je sinoć izuzetno elegantan u sivom modnom izdanju, u pomalo retro modnom maniru. Nara je blistala u minimalističkom stajlingu, trendove koje je nosiila bili su aktuleni ranije, a popularni su i danas. Kako komentarišete njihovu vezu i njihove modne izbore'.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

01:15

Majka Natase Bekvalac komentarise cerkin stajling

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja