ČUVENI TERMINATOR PRVO UHAPŠEN, A SADA UHVAĆEN KAKO RADI OVO SA SVINJOM: Scena koju svi gledaju i ne mogu da veruju! (FOTO)
Foto: Printscreen/Twitter

Snagaotr osim psa, ponija i magarca ima i prase

ČUVENI TERMINATOR PRVO UHAPŠEN, A SADA UHVAĆEN KAKO RADI OVO SA SVINJOM: Scena koju svi gledaju i ne mogu da veruju! (FOTO)

Pop kultura -

Arnold Švarceneger, Terminator, bivši guverner Kalifornije i vicešampion Mr. Olympia veliki je ljubitelj životinja. Snagaotr osim psa, ponija i magarca ima i prase. Švarceneger posle objave na Instagramu sa svojim ljubimcem ne može da živi od komentara, ali i bizarnih optužbi na njegov račun.

Arnold Švarcener na Instagramu objavio je fotografiju na kojoj hrani prasence iz svojih usta, a mnogi su prizor povezali s jednim od poznatih citata iz Švarcenegerovih filmova: "Put the cookie down" iz božićnog klasika "Luda božićna zvona".

U komentarima većinom se osvrću na citat iz filma i oduševljeni su Švarcenegrovim prijateljstvom i bliskošću s kućnim ljubimcem, ali neki su zbog "užasnog prizora", kako su pisali u komentarima, blokirali zvezdu na društvenim mrežama uz objašnjenje da "maltretira životinje".

Švarceneger na društvenim mrežama često deli simpatične trenutke sa svojim ljubimcima. Arnold ima nekoliko snimaka na kojima se može videti kako ih hrani, a svoje ljubimce vodio je čak i na poslovne sastanke.

Glumac, bodibilder i bivši guverner mnogo voli životinje, a pre nekoliko dana bio je uhapšen zbog prenošenja sata koji nije prijavio.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

06:40

ZOVU ME NA SVADBE, DO SAD BIH KUĆU SAGRADIO Malo je poznato da OVAJ GLUMAC IMA NEVEROVATAN GLAS: Ranije sam izbegavao, A SADA...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track