NAGLO JOJ POZLILO U RESTORANU PA ZAVRŠILA NA APARATIMA Supruga Robija Vilijamsa hitno prebačena u bolnicu zbog MISTERIOZNE BOLESTI
Foto: Instagram/aydafieldwilliams

ČEKA TESTOVE

NAGLO JOJ POZLILO U RESTORANU PA ZAVRŠILA NA APARATIMA Supruga Robija Vilijamsa hitno prebačena u bolnicu zbog MISTERIOZNE BOLESTI

Pop kultura -

Supruga Robija Vilijamsa Ajda Fild završila je pre nekoliko dana u Hitnoj pomoći. Hitno je prebačena u bolnicu, a noć pre toga bila je sa mužem, glumicom Džoan Kolins i Persijem Gibsonom u poznatom restoranu u Los Anđelesu. Otkrila je sada detalje.

Ajdi Fild je pozlilo nakon uživanja u luksuznom restoranu. Odmah su je odvezli u bolnicu gde je lečena intravenskom kanilom, kako je napisala na Instagramu. Supruga slavnog pevača Robija Vilijamsa objavila je na instagramu sliku koja prikazuje kako je priključena na aparat, dok čeka lekarski pregled.

Ajda Fild
foto: Printskrin/Instagram

Otkrila je da su urađeni testovi. "Doktor mi je sve objasnio, tako sam zahvalna".

Ajda je zabrinula mnoge zbog svog zdravstvenog stanja, ali nije otkrila šta je izazvalo hitnu medicinsku reakciju.

"Nakon slike savršene večeri, završetak večeri i nije bio tako savršen. Vratila sam se i odmaram. Hvala predivnom mužu Robiju što je bio uz mene", napisala je ranije na Instagramu Ajda.

Robi Vilijams, Ajda Fild
foto: Profimedia

Robi Vilijams kao i njegova supruga zbližili su se sa Džoan preko glumičine kume Milica Kastner, ćerke američkog filmskog producenta Eliota Kastnera i britanske dizajnerke enterijera Tes Kenedi. Milica je umrla u 49. godini, u martu 2021. dve godine nakon što joj je dijagnositkovan četvrti staidjum raka debelog creva i raka materice.

Robi Vilijams, Ajda Fild
foto: W8Media / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pevač i Kastner postali su prijatelji nakon što se filmska producentkinja preselila u njegov komšiluk u Londonu. Podsetimo, Robi Vilijams i Ajda Fild u braku su od 2010. godine i imaju četvoro dece.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

02:33

STEVANOVIĆ: Trećom dozom vakcine štitimo građane od bolnica i respiratora!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track