OVAKO JE KRALJICA KAMILA SAVETOVALA SVOG MUŽA DOK GA ČEKA OPERACIJA: Monarha žestoko kritikovali zbog OVOGA! Evo šta mu predlaže
Foto: Geoff Robinson / Shutterstock Editorial / Profimedia

uz njega je

OVAKO JE KRALJICA KAMILA SAVETOVALA SVOG MUŽA DOK GA ČEKA OPERACIJA: Monarha žestoko kritikovali zbog OVOGA! Evo šta mu predlaže

Pop kultura -

Britanskog kralja Čarlsa III ove nedelje čeka operacija zbog benignog uvećanja prostate. Njegova supruga kraljica Kamila rekla je prošle nedelje da se monarh dobro oseća, a sada se ponovo oglasila. Bakingemska palata je pre nedelju dana saopštila vest o hiruškoj proceduri ističući da će se sin Elizabete II oporavljati kratko, oko mesec dana.

Kraljica Kamila potvrdila je da se kralj Čarls oseća dobro, dok se priprema za hirušku proceduru. Zna se i kakav savet mu je dala, a njena želja je da on promeni pristup prema obavezama. "Rekla mu je da malo uspori", prenosi The Sun.

kralj Čarls, Kamila Parker Bouls
foto: Utrecht Robin/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ističe se da je ovaj savet primio "radoholičar" Čarls, što verovatno nije slučajno jer su kralja, Kejt Midlton kao i princa Vilijama koji će pauzirati sa obavezama sve dok se njegova supruga ne oporavi, kritikovali ovih dana na društvenim mrežama da su lenji. Kako je pisao Daily mail, to su isticali antimonarhisti, a mnogi su takve reakije osudili.

princ Vilijam, Kejt Midlton
foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Daily mail danas ističe da je Čarls u 2023. imao 516 angažmana, uključujući 94 u inostranstvu. Morao je hitno da otkaže sve javne dužnosti prema savetu lekara prošle nedelje, nakon što su mu uočeni simptomi i dijagnostikovano benigno stanje.

Pomoćnici u Palati radili su na tome da on i Kamila ne budu preopterećeni dok se prilagođavaju životu na prestolu. Jedan insajder nedavno je sugerisao da se kraljica borila sa povećanim tempom svog posla.

kralj Čarls
foto: Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia

U međuvremenu, tranzicija je donela probleme Čarlsu koji je pre 16 meseci preuzeo krunu, navodi The Telegraph. Kraljevski biograf Robert Džobson rekao je da kralj ima urođeni osećaj dužnosti i da je uvek davao sve od sebe da opravda svoju sreću radeći neumorno na poboljšanju sudbine drugih manje srećnih od njega.

Kralj Čarls oporavljaće se na imanju u Sandrigemu, piše Daily mail.

Kejt Midlton nalazi se u bolnici nedelju dana, podvrgnuta je operaciji abdomena, očekuje se da će na londonskoj klinici biti najduže 14 dana, a da će njen oporavak trajati dva do tri meseca.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

02:02

OSAM PACIJENTKINJA IZ KLADOVA SUMIRALE UTISKE OPERACIJA NA NAJSAVREMENIJI NAČIN! Stručnjak podučavao kolege iz istočne Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track