"ZASTRAŠUJUĆE JE" Bivši pacijent bolnice u kojoj je Kejt ispričao šta je sve prošao: Princeza POVLAŠĆENA u odnosu na druge?
Foto: Chris Jackson/Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

FOTO

"ZASTRAŠUJUĆE JE" Bivši pacijent bolnice u kojoj je Kejt ispričao šta je sve prošao: Princeza POVLAŠĆENA u odnosu na druge?

Pop kultura -

Princeza od Velsa (42) oporavlja se u renoviranoj bolnici u Merilebonu u Londonu.

Kensingtonska palata je prošle nedelje objavila da je Kejt zakazala operaciju abdomena. Njen suprug, princ Vilijam, nastavio je da brine o deci.

Kejt Midlton
foto: Lucy North / PA Images / Profimedia

Bivši pacijent je za magazin "Pipl" rekao kako mu je bilo da ostane u toj bolnici i da je osoblje izuzetno posvećeno njegovom oporavku.

- Imao sam zaista dobro iskustvo. Umnogome zavisi od toga kako je operacija protekla, a u toj bolnici u Londonu rade najbolji lekari, koji su vodeći u svojoj oblasti, kako istraživačkim, tako i operativnim. Imao sam odličnog hirurga, sve je bilo veoma efikasno. Bio sam na operacionom stolu samo dva sata nakon što sam ušao u bolnicu - rekao je o svojoj proceduri koja je obavljena u junu 2023.

Londonska bolnica je najveća nezavisna privatna bolnica u Ujedinjenom Kraljevstvu i može da leči u proseku 155 različitih bolesti i stanja. Bolnica zapošljava tim od više od 1.000 medicinskih sestara, kliničkog i pomoćnog osoblja, a bivši pacijent kaže da to čini ogromnu razliku između nje i drugih bolnica.

- Medicinske sestre su jednostavno neverovatne, veoma brižne i pažljive prema svemu što vam treba. Bolnica ima veoma dobro osoblje i svi su delovali veoma dobro upućeni, veoma odgovorni i brižni. Fizioterapeuti su neverovatni u tome da vam pomognu da se oporavite i stanete na noge. Posle abdominalne operacije potrebno je mnogo strpljenja i u početku je pomalo zastrašujuće - rekao je pacijent.

Kejt Midlton
foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Kensingtonska palata je obavestila javnost da je operacija uspela i da će Kejt ostati u bolnici 10 do 14 dana, nakon čega će biti puštena na kućnu negu. Bivši pacijent se osvrnuo na svoje iskustvo i rekao kako je izašao iz bolnice nešto ranije od Kejt. Pojedinci su komentarisali da je to zato što je ona i dalje "privilegovana" jer je član britanske kraljevske porodice.

(Kurir.rs/Story.hr/A.G.)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track