BIVŠA SUPRUGA HJUA DŽEKMANA UTEHU POSLE RAZVODA PRONAŠLA U GLUMCU HRVATSKIH KORENA: Nerazdvojni su, a evo šta ih je spojilo (FOTO)
Foto: Ciao Pix / SplashNews.com / Splash / Profimedia

VRATILA SE GLUMI

BIVŠA SUPRUGA HJUA DŽEKMANA UTEHU POSLE RAZVODA PRONAŠLA U GLUMCU HRVATSKIH KORENA: Nerazdvojni su, a evo šta ih je spojilo (FOTO)

Pop kultura -

Bivša supruga glumca Hjua Džekmana (55), Debora Li Furnes (68), vratila se glumi i počela da snima detektivski film "Force of Nature: The Dry 2". Međutim, čini se da se tokom snimanja zbližila s kolegom Erikom Banom (55), koji je poreklom iz Hrvatske.

Debora Li Furnes razvela se od Džekmana nakon 27 godina braka, a čini se da joj ne smeta što je Bana mlađi od nje 13 godina. Očito su pronašli zajednički jezik, razvili blizak odnos i sada većinu slobodnog vremena provode zajedno.

Erik Bana, Debora Li Furnes
foto: Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Dobro upućeni izvor rekao je da su se zbližili još od prvog dana, prenosi Daily Mail.

"Ona i Erik uživali su u snimanju i zbližili su se već prvog dana. Jako joj je prijalo druženje s njim, kao i povratak glumi", rekao je izvor za People.

Bana je pak impresioniran njenim talentom i u ovim trenucima joj je bio velika podrška.

Hju Džekman, Debora Li Furnes
foto: Steven Paston / PA Images / Profimedia

"Nakon što se posle dosta vremena vratila glumačkoj karijeri, Erik joj je bio velika podrška. Počela je da provodi puno vremena s njim. Rekla je da je zabavan, a on je impresioniran njenim talentom", otkrio je izvor.

Za sada nema naznaka da će to prijateljstvo prerasti u nešto više jer je glumac u srećnom braku s Rebekom Glison.

Podsetimo, Hju Džekman i Debora Li Furnes upoznali su se 1995. na setu australijske serije "Corelli" i zaljubili se. Debora je tada već bila poznata glumica, a Džekman glumac u usponu. Venčali su se godinu dana nakon upoznavanja, a imaju dvoje dece - Oskara (23) i Avu (18).

(Kurir.rs/ Daily Mail/ L. S)

Bonus video:

00:45

RAZVOD JE SMRT BEZ UMIRANJA: Danijela Dimitrovska iskreno o razvodu, životu i predrasudama lepih žena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track