BRIŽIT MAKRON KAO PRAVA SNEŽNA KRALJICA RASPAMETILA ŠVEDSKI DVOR: Glamurozni detalji na prvoj dami Francuske ostavili sve BEZ DAHA
Foto: Blondet Eliot/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

SIJA

BRIŽIT MAKRON KAO PRAVA SNEŽNA KRALJICA RASPAMETILA ŠVEDSKI DVOR: Glamurozni detalji na prvoj dami Francuske ostavili sve BEZ DAHA

Pop kultura -

Francuski predsednički par, Emanuel i Brižit Makron, doputovali su danas u zvaničnu posetu Švedskoj, a već večeras prisustvovali su glamuroznoj večeri u Kraljevskoj palati u Stokholmu gde su bili gosti švedskog kralja Karla Gustava XV i njegove supruge - kraljice Silvije. Svečanom banketu prisustvovala su i njihova deca - princeza Viktorija, prestolonaslednica, te princ Karl Filip, a oboje su poveli i partnere. Svi su se pojavili u svečanim izdanjima i sa kraljevskim obeležjima poput kruna i lenti, kako to prilika i nalaže.

Ipak, prva dama Francuske uspela je da se istakne u moru kraljevske raskoši, izabravši prepoznatljivu francusku jednostavnost i sofisticiranost.

Brižit Makron
foto: Blondet Eliot/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Brižit Makron izabrala je dugačku, elegantno toaletu u boji leda protkanu glamuroznim detaljima. Ovu haljinu krasio je jednostavan, ravan kroj i bočni šlic, kao i karakteristična ruska kragna koja odlično pristaje slavnoj 70-godišnjakinji.

Kreaciji je dodat i pojas u visini struka kako bi vizuelno doprineo lepšoj silueti, a sačinjen je od svetlucavih, zlatnih šljokica, koje krase i zanimljiv vez u gornjem delu i predelu kragne. Gospođa Makron je sve zaokružila crnim salonkama sa metalnim špicem, te srebrnom pismo tašnom.

Brižit Makron
foto: Blondet Eliot/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako Brižit nije fan nakita, ovog puta je rešila da iskoristi moć aksesoara, pa je dodala i veoma lepe minđuše, ali i narukvicu sa safirima, te ručni sat i puno prstenja.

Svakako je izgledala vrlo odmereno i prefinjeno, iako ovom formalnom izdanju nije nedostajao ni taj glam pečat. Šta kažete za ovo izdanje?

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

10:02

FRANCUSKA U STRAHU OD ŠIRENJA RUSIJE NA BALTIK! Stručnjaci: Zaoštreni su odnosi, Makron najavio novu vojnu podršku Ukrajini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track