SIN NEĆE NI DA ČUJE ZA NJU, SNAJA JE OLAJAVA, A ONA CRVKUĆE SA 40 GODINA MLAĐIM Šer nakon porodičnog haosa uputila BRUTALNU PORUKU
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

UŽIVA

SIN NEĆE NI DA ČUJE ZA NJU, SNAJA JE OLAJAVA, A ONA CRVKUĆE SA 40 GODINA MLAĐIM Šer nakon porodičnog haosa uputila BRUTALNU PORUKU

Pop kultura -

Šer je na trenutak zaboravila na svoju porodičnu dramu sa sinom i starateljstvom, dok je bila na zabavi pre dodele Gremija sa svojim dečkom Aleksanderom "AE" Edvardsom.

Ova 77-godišnja pevačica i 38-godišnji Edvrads stigli su zajedno na veče Warner Music Groupa u Sitizen Njuz Holivudu, gde je njen dragi viđen kako joj "kavaljerski" otvara vrata SUV-a, prenosi Page Six.

Šer
foto: ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Šer je za ovu priliku obukla izbledele crne farmerke s kristalčićima posutim po nogama i uparila ih s baršunastom bolero jaknom i topom sa širokim izrezom. Edvrads je nosio slične izbledele farmerke i crni kaput.

Šer
foto: ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, nedavno je slavna pevačica izgubila u borbi da postane starateljka svog sina Elajdže Blu Olmana. Šer je u svojoj pravnoj peticiji tvrdila da je Olmanu trebao staratelj jer je verovala da će vrlo brzo potrošiti sav novac iz fonda koji je primio nakon što je njegov otac, pokojni muzičar Greg Olman, preminuo. Legendarna pevačica je mislila da će sav novac potrošiti na zloupotrebu supstanci te da će fond vrlo brzo presušiti.

Podsetimo, 77-godišnja Šer je prvi put podnela zahtev za starateljstvo u decembru, a samo nekoliko nedelja kasnije izjavila je da je Elajdža nestao. Početkom januara, Elajdža se pojavio na njegovom saslušanju i sudija je privremeno odbio Šerin zahtev.

Ilajdža Blu Olman, Šer
foto: GVK / Bauer Griffin / Profimedia

Elajdžova supruga, Marijangela King u međuvremenu je za Page Six u podužoj izjavi konstatovala da Šer ne bi trebala da ima kontrolu nad odlukama svog sina jer ga je jednom bacila u "zatvorenu ustanovu" u Meksiku.

- Uvek sam zagovarala to da Elajdža Blu Olman bude trezan... Ono s čime se ne slažem su ustanove koje isključuju mene (njegovu ženu) iz Elajdžinog lečenja i nade u oporavak. Ne sviđaju mi ​​se improvizovane, neetičke prevare i lažne rehabilitacije koje u potpunosti iskorišćavaju porodicu u očajnim situacijama i nastoje lažno da iskoriste osiguravajuća društva za usluge koje nisu pružene - tvrdi Marijangela.

šer
foto: profimedia

Što se tiče Šerine veze s čak 40 godina mlađim Edvardsom, prvi se put o njima pisalo u novembru 2022. nakon što su uočeni kako se drže za ruke u Los Anđelesu. Nakon oštre reakcije na njihovu gotovo 40-godišnju razliku u godinama, Šer je uzvratila kritičarima na Tviteru objavom: "Zar nemate ništa drugo da radite?! Dopustite mi da objasnim… Je*e mi se šta svi misle".

(Kurir.rs/Jutarnji.hr/T.B.)

Bonus video:

05:29

Branislav o mučnoj borbi za starateljstvo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track