SAJMON KAUEL SE POVLAČI IZ ŠOUA "BRITANIJA IMA TALENAT" Najpoznatiji član žirija više neće snimati emisije, a OVO je razlog
Foto: Profimedia

DONEO ODLUKUJ

SAJMON KAUEL SE POVLAČI IZ ŠOUA "BRITANIJA IMA TALENAT" Najpoznatiji član žirija više neće snimati emisije, a OVO je razlog

Pop kultura -

Sajmon Kauel (64) bio je primoran da se privremeno povuče s audicija za novu sezonu šoua "Britanija ima talenat" u poslednjem trenutku, i to zbog bola. Njegovo zdravlje, izgled i navodne estetske operacije česta su tema britanskih i američkih medija, a 64-godišnji muzički mogul sada je odustao od potrage za novim talentima jer je dobio strašan napad migrene.

- Sajmon je trebalo raditi kao i obično, ali počeo je da se oseća loše. Nakon kratkog razmišljanja, svima je rekao da ne može da učestvuje u snimanju. Bio je vidno frustriran. Sajmon obožava da radi na "Britanija ima talenat" - rekao je izvor iz šoua za Daily Star.

Sajmon Kauel
foto: Dave Hogan/Hogan Media/Shutterst / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kauel je propustio nekoliko večernjih audicija zbog strašne glavobolje, ali se vratio nekoliko dana kasnije i nastavio da radi prema planu.

Sajmon i njegove kolege iz žirija - Aleša Dikson, Bruno Tonioli i Amanda Holden, i voditelji Ant Mekpartlin i Deklan Doneli, vratili su se snimanju nove sezone megapopularne emisije prošlog meseca. Iako takmičenja talenata uvek imaju određenu dozu bizarnih i neočekivanih situacija, "Britanija ima talenat", gde šefuje osnivač i vlasnik tog globalnog brenda, Kauel, ipak prednjači. Tako je policija krajem prošlog meseca sa seta odvela ženu obučenu u trenerku s kapuljačom na glavi, koja je "pokušala da prođe iza bine" zaobišavši bezbednosne mere, kako bi videla članove žirija.

Sajmon Kauel
foto: Printscreen/Instagram

"Policija je pozvana u 13.23 sati danas na dojave o ženi koja ima krizu mentalnog zdravlja, na adresi Argyll Street, W1. Službenici i hitna pomoć su otišli na mesto događaja. Pomogli su ženi tako da je po nju došao član porodice. Nije bilo prekršaja." rekao je portparol londonske policije.

Oglasio se i predstavnik produkcije šoua objasnivši kako je policija rešila problem s uljezom, ali niko od članova ekipe nije zvao policiju, niti su članovima žirija bile upućene bilo kakve pretnje. Rekao je da osoba nije ni uspela da uđe u samu dvoranu nego je njen pokušaj da uđe na set zaustavljen u predvorju.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr/ L. S)

Bonus video:

03:03

JELENA KARLEUŠA ILI NATAŠA BEKVALAC? Stručni žiri Kurira ocenjivao dve fatalne plavuše! Kreatorka i hirurg jednoglasni ZBOG OVOGA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track