BIVŠA KOJU SU ZVALI "MAJKA IZ PAKLA" SE PRAVILA DA UMIRE: Za to vreme 35 godina mlađa žena joj ukrala muža i napravila SKANDAL
Foto: Billy Bennight / ADMedia / Profimedia

blista

BIVŠA KOJU SU ZVALI "MAJKA IZ PAKLA" SE PRAVILA DA UMIRE: Za to vreme 35 godina mlađa žena joj ukrala muža i napravila SKANDAL

Pop kultura -

Slavni muzičar Dejvid Foster i njegova 35 godina mlađa nova supruga Ketrin Mekpi, pojavili su se na "MusiCares Person of the Year" dodeli nagrada kako bi podržali dugogodišnjeg prijatelja, rokera Džona Bon Džovija, koji je ovogodišnji dobitnik priznanja za doprinos muzičkoj industriji.

Par je nasmejano pozirao okupljenim fotografima i medijima, ne skrivajući zaljubljenost koja kao da je sve jača iz dana u dan.

Dejvid Foster
foto: Billy Bennight / ADMedia / Profimedia

Lepa glumica i pevačica oduzela je dah svima u elegantnoj toaleti sa dubokim dekolteom optočenim kristalima, te je ne čudi što su mnogi komentarisali da nije ni čudo što je Fosteru bilo teško da skine pogled sa zgodne supruge.

Sa druge strane, i muzičar je pobrao komplimente da izgleda mlađe i agilnije nego ranije, na čemu su zahvalili upravo Mekpi koja mu je najveća podrška.

Ona je nedavno i otkrila da na odnosu rade, te je upravo to razlog zašto je stabilniji nego ikad, iako su im predviđali brz kraj, kada se 73-godišnji muzičar umori od "zabave".

Na pitanje koji je ključ uspeha njenog i Fosterovog braka, slavna lepotica je odgovorila: "Terapija. Dobar terapeut", pa dodala, "ili da jednostavno imate nekoga u svom životu ili drugi par u svom životu koji vam pomaže kada postoji nesloga, neslaganja."

Dejvid Foster
foto: Profimedia

"Ja stvarno mislim da pričom sve može da se reši, ali morate da nađete zajednički jezik, odgovarajući rečnik da biste to uradili. Za to su potrebna praksa i samosvest i posedovanje veština da olakšate takve razgovore".

Ketrin, koja je prvi put upoznala Dejvida 2006. godine kada je bio gostujući mentor na "Američkom Idolu", pre nego što se ponovo sa njim povezala više od decenije kasnije, rekla je da sarađuju sa "lakoćom", bez pritiska.

"Kroz rad se zaista najbolje upoznajemo, a to je poznavanje lakoće, veličine i načina na koji on radi i jednostavno uvek izvlači najbolje od ljudi."

Njen odgovor pozdravili su mnogi i istakli da je "pravo osveženje", pogotovo ako se uzme u obzir priča u kojoj je Foster bio pre nego što će lepa Mekpi ponovo ući u njegov život.

Podsetimo, muzičar i producent pre toga je bio u braku sa nekadašnjom manekenkom Jolandom Hadid koju je pratio nimalo pohvalan nadimak "majke iz pakla".

Dejvid Foster
foto: Profimedia

Šuškalo se da je upravo Mekipi bila "kamen spoticanja" u njegovom braku, zbog čega je Foster preko noći postao glavni negativac u Holivudu, a onda se saznalo šta se sve dešavalo iza zatvorenih vrata. Pre svega, problemi u braku Jolande i Dejvida započeli su jer on nije želeo da se pojavljuje u rijalitiju "Real Housewives od Beverly Hills".

Čovek koji je jedan od najcenjenijih autora, i koji je osvojio 16 Gremija, odjednom je bio uvučen u svađe bogatih žena koje uglavnom nemaju zanimanja i troše novac bogatih muževa. Logično je da Foster, koji je poštovan umetnik to nije želeo.

Jolanda Hadid, Bela Hadid, Điđi Hadid
foto: Profimedia

Ipak, Jolanda nije odustajala. Takođe, Fosteru je smetalo kako Jolanda tretira ćerke, što im brani da jedu i slično, kao što je to bio slučaj sa Điđi, odnosno Jelenom, kako joj je pravo ime, zbog čega je otvoreno negodovao.

U isti mah, Jolanda se u nekom trenutku i razbolela, te Foster nije želeo da prekine odnos i ostavi je na cedilu dok "umire", kako je tvrdila.

(Kurir.rs/Wanted/T.J.)

Bonus video:

00:44

GLUMAC ISPRIČAO DIRLJIVU ANEGDOTU SA MANDOM! Bio je tu u veoma važnom trenutku za mene! PROGOVORIO O NASTAVKU SELO GORI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track