ČUVENI SRPSKI ZET NAPUNIO 50 GODINA, A KIDA KAKO IZGLEDA: Slavni Oskarovac otkrio svoje "TAJNO ORUŽJE" pa izjavom sve RASPAMETIO
Foto: Profimedia

BRUTALNO IZGLEDA

ČUVENI SRPSKI ZET NAPUNIO 50 GODINA, A KIDA KAKO IZGLEDA: Slavni Oskarovac otkrio svoje "TAJNO ORUŽJE" pa izjavom sve RASPAMETIO

Pop kultura -

Čuveni srpski zet napunio je 50 godina. Poznat je po neverovatnim transformacijama o kojima se toliko pričalo, a na šta on sam kaže da je sklon mišljenju da postaješ neustrašiv kada radiš stvari kojih se bojiš, ali ih ipak radiš.

O Kristijanu Bejlu postoje samo reči hvale, nije bilo nikakvih skandala u njegovoj karijeri, a on je jedan od retkih skromnih glumaca, koji je nedavno i izjavio da svaku ulogu koju danas neki glumac dobije, dobije je zato što ju je Leo odbio.

Svi znamo da je u braku sa Srpkinjom Sibi Blažić, zbog koje je i promenio veru, a njih dvoje su u skladnom braku već 24 godine i imaju dvoje dece.

A evo kako je počela njihova priča:

Kristijan i Sibi su se upoznali na jednom svečanom prijemu, gde je ona bila u svojstvu asistentkinje glumice Ane Friel, sa kojom je inače Bejl povezivan u javnosti. Ako je verovati glasinama, Vinona Rajder i Dru Barimor su takođe pretendovale na mesto gospođe Bejl, ali samo Sibinim čarima Krisrijan nije odoleo. Posle samo nekiloko meseci veze, venčali su se u Las Vegasu 29. januara 2000. godine.

Najpoznatiji Betmen ne priča često o svom privatnom životu, ali kada govori, ne krije reči hvale i ljubavi prema svojoj supruzi:

Kristijan Bejl
foto: Profimedia

- Sibi je jaka žena kojoj dugujem sve što sam postigao i siguran sam da bez nje ne bih uspeo. Lako je pogrešiti u Holivudu, čim postignete neki uspeh ljudi vam govore da ste zvezda. Vodio sam buntovan život, snimao filmove, ali nisam imao dom. Onda sam upoznao Sibi i otpočeli smo razgovor kojim me je zadivila. Ima sjajan stav prema životu i razume moj pristup glumi i privatnosti. Ona je moje tajno oružje, za mene je učinila mnogo zbog čega sam se promenio. Veoma je snažna osoba i shvatio sam da najbolje radim kada je u mojoj blizini - rekao je glumac.

Kristijan Bejl
foto: Profimedia

Par ima dvoje dece, a nije tajna da je, na insistiranje Sibinih roditelja, njihova ćerka počela da uči srpski i da nedeljom idu u pravoslavnu crkvu.

Kristijan kaže i da ga Sibi vraća u ravnotežu:

- Imam tešku narav i brzo planem, ali Sibi me vrati u red. Ona je jaka žena koju ne opterećuju gluposti koje čuje o nama. Stabilna je ličnost i zna da stvari postavi na svoje mesto.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

00:15

Zet Relja pao u trans uz taštinu pesmu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track