OČAJNA DOMAĆICA IZAŠLA IZ ZATVORA I NIKO NEĆE DA JE ANGAŽUJE: Zbog ćerke zaglavila iza rešetaka na 11 dana i platila OGROMNU KAZNU
Foto: EPA

evo zašto

OČAJNA DOMAĆICA IZAŠLA IZ ZATVORA I NIKO NEĆE DA JE ANGAŽUJE: Zbog ćerke zaglavila iza rešetaka na 11 dana i platila OGROMNU KAZNU

Pop kultura -

Glumica Felisiti Hafman, najpoznatija po ulozi u seriji "Očajne domaćice" (Desperate Housewives), postala je poznata i po skandalu koji je obeležio protekle godine. Optužena je i osuđena 2019. zbog prevare prilikom upisa svoje ćerke na fakultet, plaćajući 15 hiljada dolara za bolji rezultat na prijemnom ispitu. Iako je razmišljala o istom postupku za svoju drugu ćerku, odustala je, ali je već bila osuđena.

Provela je 11 dana u zatvoru, platila kaznu od 30 hiljada dolara i obavila 250 sati društveno korisnog rada.

Felisiti Hafman
foto: AP

Sada se Felisiti Hafman vraća pozorištu, igrajući u novoj adaptaciji dramskog teksta "Hir", koji je prepoznat kao jedno od najuticajnijih dela postratne kvir književnosti. Iako je Felisiti glavna zvezda predstave, većina publike verovatno će razmišljati o njenom skandalu.

Ona otvoreno priznaje svoje postupke, tvrdeći da bi se osećala kao loša majka da nije postupila kako jeste.

- Da, sve je jasno. Ja sam to učinila.

U intervjuu za The Guardian, ističe da je zadovoljna dok su njena deca i suprug, glumac Vilijam H. Mejsi, dobro, ali istovremeno priznaje da još uvek procesuira sve što se dogodilo.

"Teško je"

Nakon skandala, Felisiti Hafman se suočila s nedostatkom poslovnih prilika, a nedavno je radila pilot epizodu za seriju koju ABC nije odobrio. Hafman opisuje izazove nakon skandala kao gubitak starog života i težinu ponovnog uspostavljanja, ali ističe zahvalnost na podršci porodice i stabilnim finansijskim sredstvima.

Felisiti Hafman
foto: AP

- Teško je. To je kao da vam je stari život umro i vi ste umrli sa njim. Srećna sam što imam porodicu, ljubav i dovoljno sredstava, pa sam mogla da se dočekam na noge.

Finansijska sredstva su bila ključna tema tokom skandala, s mnogima koji su osporavali njen privilegovan status i tretman. Ipak, Hafman ističe da je bila svesna tih pitanja i zahvalna na podršci koju je imala.

Reditelj predstave ističe njenu posvećenost porodici kao ključni razlog zašto je izabrana za ulogu Pejdž u predstavi, ocenjujući tu osobinu kao kvalitet koji je odrazio u karakteru.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

01:51

IZGLEDA KAO HOLIVUDSKA GLUMICA, A UZ TO JE I TOP KUVARICA! Evo kako izgleda PRELEPA takmičarka poznatog šou programa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track