HOLIVUDSKA SLATKICA KOJA JE REKLA "SMRT BRUSHALTERIMA" POJAVILA SE NA CRVENOM TEPIHU: Svi pogledi bili uprti u njeno SMELO IZDANJE
Foto: Carlos Tischler/eyepix/Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia

NE VOLI DA IH NOSI

HOLIVUDSKA SLATKICA KOJA JE REKLA "SMRT BRUSHALTERIMA" POJAVILA SE NA CRVENOM TEPIHU: Svi pogledi bili uprti u njeno SMELO IZDANJE

Pop kultura -

Florens Pju, zvezda filmova "Midsommar", "Male žene" i blokbastera "Dune", pojavila se na premijeri drugog dela ostvarenja "Dune" u Meksiku u zanimljivoj modnoj kombinaciji bez brusa.

Florens Pju u poslednje dve godine rekla je "smrt brushalterima" i pojavljuje se na velikim događajima bez brusa i neretko u providnim izdanjima.

Florens Pju
foto: ALFREDO ESTRELLA / AFP / Profimedia

Glumica je na premijeri "Dune: Part Two" u Meksiku izabrala je neobičnu belu haljini koja deluje kao spoj bele majice bez rukava i dugačke suknje sa kompleksnom teksturom i radom.

Florens je ostala dosledna sebi i nije imala brus.

Kada su je u komentarima napali prošle godine u julu da se pojavljuje u "vulgarnim izdanjima" i da su joj male grudi, a Pju je odgovorila: "Vidim da veliki broj vas želi da mi kaže koliko ste razočarani zbog mojih malih si*a.

Živim u mom telu dovoljno dugo da sam svesna kako izgledam i ne plašim se mog izgleda", napisala je Florens Pju na Instagramu.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

00:26

Katarina Živković o tome da li je remontovala grudi i zasto izgledaju veće nego inače

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track