"KAKO MOŽE TO DA RADI, DEDA NASKAČE NA DETE" Eksplicitne scene mlade glumice i 30 godina starijeg kolege izazvale HAOS na mrežama
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

FILM IZAZVAO OŠTRE REAKCIJE

"KAKO MOŽE TO DA RADI, DEDA NASKAČE NA DETE" Eksplicitne scene mlade glumice i 30 godina starijeg kolege izazvale HAOS na mrežama

Pop kultura -

Scena intimnog odnosa u filmu "Milerova devojka", glumice Džene Ortege i njenog kolege Martina Frimena, koji je inače 30 godina stariji od nje izazvala je pravu lavinu burnih reakcija na društvenim mrežama.

Zvezda hit serije "Sreda", Džena Ortega, oživela je lik studentkinje Kajro Svit (18) u ovoj crnoj komičnoj drami, dok Martin (52) igra ulogu njenog učitelja Džonatana Milera.

Radnja filma se fokusira na njihovu neobičnu i nekonvencionalnu ljubavnu vezu.

Eksplicitne scene njihovog odnosa postala je sada glavna tema na društvenim mrežama upravo zbog njihove velike razlike u godinama.

Džena Ortega, Martin Frimen
foto: Lions Gate Films / Planet / Profimedia

"Samo ću reći da kad je Martin imao 40 godina, Džena je tad tek napunila deset", "Ljudi, ovo je erotski triler, tako da ne znam šta ste očekivali", "Ovo je možda nešto najodvratnije što sam ikad video", "Deda naskočio na dete", samo su neki od komentara.

(Kurir.rs/Daily mail/T.B.)

Bonus video:

04:39

SKANDAL! NAŠIM FUDBALERIMA NAMEŠTAJU SEKS AFERE Pauča: Boli me što smo takav narod koji PLJUJE svoje najveće sportiste SRAMOTA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track