ČARLS UHVAĆEN ISPRED IMANJA: Nove fotografije otkrivaju kako provodi vreme dok traje borba sa RAKOM, na njegovom licu se SVE VIDI!
Foto: Bav Media / SplashNews.com / Splash / Profimedia

foto

ČARLS UHVAĆEN ISPRED IMANJA: Nove fotografije otkrivaju kako provodi vreme dok traje borba sa RAKOM, na njegovom licu se SVE VIDI!

Pop kultura -

Kralj Čarls III otputovao je u utorak iz Klarens hausa odnosno Bakingemske palate na imanje u Sandrigemu gde je nastavljeno lečenje, a i gde ima potreban mir. Britanski monarh koji se bori sa rakom viđen je u Norfolku.

Nove fotografije otkrivaju kako provodi vreme dok traje borba sa kancerom. Bakingemska palata saopštila je u ponedeljak vest o dijagnozi koja je usledila nakon operacije benignog povećanja prostate, pre dve nedelje u Londonu.

kralj Čarls
foto: Bav Media / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kralj Čarls primećen je u vožnji automobilom oko imanja u Sandrigemu, upravljao je automobilom u pratnji telohranitelja, primetio je fotografe, što mu očekivano nije odgovaralo, a onda se vratio u kuću. Zabeleženo je i kako njegov omiljeni dostavljač i proizvođač mesa JE Howard Butchers pristiže na imanje sa isporukom.

JE Howard Butchers ima prodavnicu na imanju u Sandrigemu, bavi se proizvodnjom i prodajom sandrigemske crvene govedine, uzgojene na imanju iz kraljevskog stada, kao i sandringemske jagnjetinu. Ova porodična mesara radi od 1920. godine.

kralj Čarls
foto: imago stock&people / Profimedia

Kralj Čarls III koji je prekinuo tišinu nakon dijagnoze o raku, sastao se u Londonu sa sinom Harijem, pre nego što se uputio u Sandrigem. Susret je trajao oko 45 minuta odnosno pola sata, prema pojedinim izvorima i tumačio se najpre kao pozitivan iskorak u odnosima, da bi, nakon njegovog jučerašnjeg povratka u Ameriku, 24 sata nakon dolaska u Britaniju, priča promenila tok. Veći broj kraljevskih stručnjaka ističe da je poseta Harija bila nenajavljena, da se Čarlsu žurilo da se vrati u Sandrigem kao i da nije došlo do pomirenja braće, Harija i Vilijama.

Stručnjaci savetuju mlađeg princa da ne otkriva detalje razgovora sa ocem i da će to biti ključno za odnose u budćnosti. Oprečna su mišljenja da li će se braća pomiriti, neki smatraju da je to nemoguće ali i da bi Vilijam mogao da napravi presudan korak zbog dobrobiti porodice.

kralj Čarls
foto: imago stock&people / Profimedia

Princ Vilijam vratio se juče službenim dužnostima dok se Kejt Midlton oporavlja od operacije abdomena koju je imala 16. januara u istoj bolnici gde je Čarls operisan. Očekuje se da se vrati poslu nakon Uskrsa. Nakon vesti o njenoj operaciji saopšteno je da će njen suprug takođe pauzirati od određenih obaveza, usledilo je zatim saopštenje o zdravstvenom problemu kralja.

Podsetimo, princ Hari boravio je u Londonu bez supruge Megan Markl koja je sa njihovom decom Lilibet i Arčijem ostala u Montesitu

(Kurir.rs/BlicŽena/T.j.)

Bonus video:

01:16

KRALJ MILUTIN JE DAVAO KILO ZLATA IZ NAŠIH RUDNIKA ZA KILO FARBE Kastratović: Sada sva prirodna bogastva poseduju NATO agresivci

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja