"OČAJNA DOMAĆICA" NA SNIMANJU PRAVILA PAKAO KOLEGINICAMA: Šuškalo se da je ostala BEZ KROVA nad glavom, a evo kako DANAS izgleda
Foto: ABC Collection / Everett / Profimedia

nezgodna za saradnju

"OČAJNA DOMAĆICA" NA SNIMANJU PRAVILA PAKAO KOLEGINICAMA: Šuškalo se da je ostala BEZ KROVA nad glavom, a evo kako DANAS izgleda

Pop kultura -

Bila je jedna od četiri glavne glumice u čuvenoj seriji "Očajne domaćice" koja se emitovala i na našim malim ekranima i lako je osvojila TV publiku. Iza kulisa bilo je dosta drugačije nego što je izgledalo mada su oni bolje upućeni u njenu karijeru a i narav, mogli da naslute takav scenario. Kako danas izgleda čuvena Teri Hačer?

Glumica Teri Hačer pojavila se nedavno na modnoj reviji Marc Cain u Berlinu. Bila je u društvu ćerke Emerson Teni. Pojavila se se u modnim izdanjima u skoro pa istim nijansama kraljevske ljubičaste boje. Čuvena Suzan Majers plenila je elegancijom pa je izazvala veliku pažnju u nemačkom gradu.

Teri Hačer
foto: Frederic Kern / imago stock&people / Profimedia

"Očajne domaćice" emitovale su se od 2004. do 2012. a Teri Hačer (59) je u ovoj seriji glumila jedan od četiri glavna lika pored Eve Longorije Baston (Gabrijel Solis), Felisiti Hafman (Linet Skavo) i Marše Kros (Bri van de Kamp).

Očajne domaćice
foto: Profimedia

Nakon emitovanja serije koja je zabeležila ogroman uspeh, krenula je priča da je Teri veoma "nezgodna" za saradnju odnosno da tokom snimanja jedne sezone nije pričala ni sa kim na snimanju. Nakon što je pala poslednja klapa tri glavne zvezde zahvalile su se svima, osim njoj, što je podgrejalo glasine o njenoj teškoj naravi.

Teri Hačer
foto: Frederic Kern / imago stock&people / Profimedia

Teri Hačer nalazi se na pojedinim listama holivudskih zvezda kojih prati nezavidna reputacija "nepodnošljivih saradnika".

O glumici se pričalo i da je bankrotirala pa da je ostala bez krova nad glavom što je ona kasnije demantovala ističući da se radilo o fotografiji sa snimanja jedne serije u kojoj je ona glumila ženu koja živi u prikolici što je pokrenulo glasine o bankrotu.

Teri se glumom bavi od 1985. a kao jedna od njenih najvećih uloga izdvaja se ona u filmu o tajnom agentu 007 "Sutra ne umire nikad" gde je tumačila lik devojke Džejmsa Bonda. Igrala je i u filmovima "Tango i keš" i "Frejžer". Glumica danas živi u Los Anđelesu.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

01:51

IZGLEDA KAO HOLIVUDSKA GLUMICA, A UZ TO JE I TOP KUVARICA! Evo kako izgleda PRELEPA takmičarka poznatog šou programa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track