KLADIONICE GORE UOČI NAJPOPULARNIJEG FINALA NA SVETU, ALI NE ZBOG UTAKMICE: Slavni par ukrao SVU PAŽNJU, a milioni očekuju JEDNO
Foto: Patrick Smith / Getty images / Profimedia

HOĆE LI POSTAVITI TO PITANJE

KLADIONICE GORE UOČI NAJPOPULARNIJEG FINALA NA SVETU, ALI NE ZBOG UTAKMICE: Slavni par ukrao SVU PAŽNJU, a milioni očekuju JEDNO

Pop kultura -

Neobične ponude u kladionacama povodom velikih sportskih događaja nisu ništa novo, ali brojne kompanije za sportsko klađenje odlučile su da se malo zabave ludilom Svift-Kelsi nakon što su Kanzas Siti čifsi osigurali ulazak u Superboul.

Tejlor Svift
foto: Mike Buscher/Cal Sport Media / Zuma Press / Profimedia

Jednu od hrabrijih opklada nudi FanDuel Canada, koji omogućuje ljudima da se klade na to hoće li igrač Čifsa, Travis Kelsi, zaprositi pop zvezdu Tejlor Svift na Superboulu u nedelju.

Tejlor Svift, Travis Kelsi
foto: Patrick Smith / Getty images / Profimedia

Čifsi odmeravaju snage sa San Francisco 49ersima.

FanDuel Canada ponudio je opkladu pod nazivom "Hoće li Travis Kelsi postaviti pitanje", a tržište je podeljeno na 70 odsto koji misle da hoće i 30 odsto da neće.

Tejlor Svift
foto: Robyn BECK / AFP / Profimedia

"U FanDuel Canada uvek tražimo načine da svoje kupce držimo angažovanima u važnim trenucima kao što je Superboul", rekao je FanDuel Canada Trading tim u poruci Rojtersu.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr/ L. S)

Bonus video:

00:54

Borjan Popović: Onaj ko namešta rezultate radi protiv kladionica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track