JELISAVETA ORAŠANIN I MILOŠ TEODOSIĆ PROSLAVILI VAŽAN DAN! Mala Petra đuska na vetru, pa je mama BACA U VODU: Komentari pljušte
Foto: Printscreen/Instagram

VIDEO

JELISAVETA ORAŠANIN I MILOŠ TEODOSIĆ PROSLAVILI VAŽAN DAN! Mala Petra đuska na vetru, pa je mama BACA U VODU: Komentari pljušte

Pop kultura -

Glumica Jelisaveta Orašanin i čuveni košarkaš Miloš Teodosić imaju divan povod za slavlje.

Njihova ćerkica Petra napunila je 5 godina, a Jelisaveta je podelila predivne momente sa svojom naslednicom putem društvene mreže Instagram.

Prvo je pokazala kako Petra igra na vetru, pa njihove trenutke sa nedavnog putovanja kad je Petru bacala u vodu, a onda i devojčicu kako nosi balone. U opisu je kratko napisala: "Petra" i dodala broj pet i nekoliko roze srca.

Usledio je sijaset komentara ispod objave, a među njima je bio i onaj od glumice Slobode Mićalović, koja je poručila: "Srećnooo".

- Roditelj sam koji kaže detetu izvini kad pogreši. Mislim da je to strašno važno za ta mala bića, jer moja deca, iako imaju četiri i po i dve i po godine, imaju jasan stav šta hoće, a šta neće i ja to vrlo poštujem, Naravno, postoje stvari koje su prosto "ne", ali objasnim zašto je "ne". Vrlo je lako se dogovorimo je uvek, za sve, idemo kroz priču - istaka je glumica nedavno, prenosio je "Story", a potom otkrila da najluđi provod ima sa ćerkicom, sa kojom se odlično slaže.

Jelisaveta Orašanin
foto: Printscreen Instagram

- Vidim Petrinu energiju, da smo tu negde... Ja uživam sa njom, ona je meni kao drugarica. Jedva čekam da otputujem negde sa njima, jer: "Peko, hoćemo da idemo na rolerkoster?!", "Hoćemo, mama!". Ložim je na sve te gluposti, da vozi skejt, trotinet, rolere, da pliva, sve što je meni bilo zabavno. Ustvari, ja sebe zabavljam, biće da je to - rekla je tad kroz smeh.

(Kurir.rs/Blic/A.G.)

Bonus video:

01:51

IZGLEDA KAO HOLIVUDSKA GLUMICA, A UZ TO JE I TOP KUVARICA! Evo kako izgleda PRELEPA takmičarka poznatog šou programa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track