SLAVNA GLUMICA POLUGOLA NA PREMIJERI: Obukla mrežastu haljinu s DEKOLTEOM DO PUPKA, a kad se okrenula, SVE JE STALO (FOTO)
Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

HRABRO

SLAVNA GLUMICA POLUGOLA NA PREMIJERI: Obukla mrežastu haljinu s DEKOLTEOM DO PUPKA, a kad se okrenula, SVE JE STALO (FOTO)

Pop kultura -

Na premijeri Marvelovog filma "Madame Web" glumica Dakota Džonson (34) pojavila se u "goloj" mrežastoj haljini, a sve oči su bile uprte upravo u nju.

Na crvenom tepihu Dakota je prošetala u haljini koja gotovo ništa ne prepušta mašti. Nosila je mrežastu haljinu, a mnogi su primetili i njenu zanosnu vitku figuru.

Dakota Džonson
foto: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

Sa izuzetno dubokim dekolteom i izrezom na leđima ovom izazovnom kreacijom Džonson je osigurala da sve oči i blicevi budu uprti u nju, a kad se okrenula, pokazala je i gotovo golu zadnjicu.

Dakota Džonson
foto: Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, glumici ovo nije prvi put da se odlučila na ovakvu hrabru kombinaciju. Nedavno je u sklopu turneje promocije nadolazećeg filma Dakota nosila izazovnu haljinu ukrašenu paukovom mrežom.

Zasjala je u prozirnoj, crnoj svilenoj haljini optočenoj brojnim svetlucavim kristalima koji formiraju paukovu mrežu.

Tačno na Dan zaljubljenih u bioskope širom sveta stiže novi Marvelov film, "Madame Web", a u glavnoj ulozi je upravo Dakota Džonson.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

00:15

Ovakvu Džejli još nismo videli, uska haljina, dekolte...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track