TOM KRUZ 11 GODINA NIJE VIDEO SVOJU ĆERKU! Njenoj majci napravio PAKAO ZBOG SEKTE: Evo kako izgleda poznata naslednica (FOTO)
Foto: Profimedia

ĆERKA KEJTI HOLMS I TOMA KRUZA

TOM KRUZ 11 GODINA NIJE VIDEO SVOJU ĆERKU! Njenoj majci napravio PAKAO ZBOG SEKTE: Evo kako izgleda poznata naslednica (FOTO)

Pop kultura -

Ćerka Kejti Holms i Toma Kruza proslaviće u aprilu 18. rođendan. Pojavila se juče sa majkom u Njujorku, i te slike imaju veliki odjek. Iza njih se krije i komplikovana porodična priča, a sasvim je dovoljan podatak da čuveni glumac svoju naslednicu ne viđa 11 godina. Šta se krija iza toga?

Poznata naslednica je sredinom prošle godine počela da šalje prijave za fakultete, volela bi da studira modu u Njujorku što se dopada njenoj majci Kejti Holms koja je ponosna na ćerku, ali i previše zaštitnički nastrojena, rekao je izvor. Volela bi da tinejdžerka ostane u Velikoj jabuci kako bi bile blizu jedna drugoj.

Tom Kruz
foto: Christopher Khoury/Australian Press Agency via ZUMA Wire

Tom Kruz nije imao bilo kakav udeo u odluci ćerke jer sa njom nije u kontaktu od 2013. otkako se rastao od Kejti Holms. U vreme njihovog razlaza objavljeno je da je glumica odlučila da se razvede zbog straha da će ćerku morati da odgaja po merilima sajentologije kojoj je glumac veoma posvećen. Kejti je, dok je bila udata za glumca, morala sa poštuje stroga pravila, a dok se porađala, bilo joj je zabrinjeno da pusti glas.

Njena odluka o napuštanju vere, kao i o razvodu, izazvali su veliki razdor među bivšim supružnicima, što se odrazilo i na Toma Kruza i ćerku Suri Kruz.

Glumac nije uključen ni u jedan aspekat života svog deteta. Makar ne direktno i kako bi trebalo. Prema sporazumu o razvodu on plaća troškove njene školarine odnosno isplaćuje 400.000 dolara godišnje i to će ostati sve dok Suri ne napuni 18 godina.

Suri Kruz
foto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U dokumentma se navodi da Kruz plaća sve ostale troškove, uključujući medicinske, odnosno stomatološke, osiguranje, obrazovanje i ostale vanškolske aktivnosti.

- To što ju je odgajila samohrana majka u Njujorku učinilo je Suri takvom kakva jeste. Kejti je uvek stavljala Suri na prvo mesto i Suri voli svoju mamu više od svega. Ona je pametna tinejdžerka, i raste u vrlo inteligentnu zrelu osobu. Ima vrlo blisku grupu odanih prijatelja i tačno zna odakle dolazi - ispričao je za Daily mail insjader.

Suri obožava modu, navodno ima gardeorber koji košta pet miliona dolara. Ljubitelj je i muzike, otpevala je numeru koja prati film u kojem glumi njena majka koju savetuje oko stila odevanja.

Suri Kruz
foto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tom Kruz koji iza sebe ima brak i sa Mimi Rodžers i Nikol Kidman, u vezi je sada sa ruskom bogatašicom, u dobrim je odnosima sa ćerkom Izabelom i sinom Konorom koje je usvojio dok je bio oženjen Nikol. Ovi naslednici ne pričaju sa glumicom navodno zbog sajentologije koju slede.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

05:42

BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track