POZNATI GLUMAC PRETUČEN PRED VERENICOM NASMRT: Sandru dvojica napala, on pokušao da je spase, evo šta je prethodilo TRAGEDIJI
Foto: Printscreen/Instagram

U RESTORANU BRZE HRANE

POZNATI GLUMAC PRETUČEN PRED VERENICOM NASMRT: Sandru dvojica napala, on pokušao da je spase, evo šta je prethodilo TRAGEDIJI

Pop kultura -

Televizijska kuća Voks objavila je na društvenim mrežama vest o smrti glumca i pevača Emrea Ajtekina (32), koji se proslavio učestvovanjem u rijaliti šouu "Gudbaj Dojčland“.

Glumac je preminuo u Istanbulu, gde je živeo sa verenicom Sandrom Zepin.

Kako javlja Bild, Emre je pretučen u restoranu brze hrane, nakon što su Sandru maltretirala dvojica muškaraca. Emre je želeo da smiri situaciju, a onda ga je par napao.

– Tugujemo zbog gubitka Emrea, koji je tragično preminuo ranije ovog meseca. Emisija "Gudbaj Dojčland" je pratila njega i njegovu verenicu Sandru Zepin, njihov put iz Nemačke u Tursku i život u Istanbulu. Naše misli su sa Sandrinom i Emreovom porodicom i želimo da izrazimo naše iskreno saučešće - napisala je TV kuća, prenosi Slobodna Dalmacija.

– Pokušala sam da odvučem napadače od Emrea, ali su oni udarili i mene. Emreove oči su bile otvorene i bilo je puno krvi. Pogledao me je, rekla sam mu da ga volim, da me ne ostavlja samu... - ispričala je Sandra o mučnom tragičnom događaju.

Emre je, nažalost, preminuo od posledica povreda.

"Voks" je prikazao njihovu ljubavnu priču. Sandra je upoznala Emrea tokom odmora i odmah se zaljubila u njega. Odluka je brzo pala: uz pratnju kamera napustila je Hamburg i nakon pet meseci veze na daljinu sa Emreom se preselila u Tursku.

(Kurir.rs/ Slobodna Dalmacija/ L. S)

Bonus video:

00:07

Sahrana Nade Perić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track