BRAT PRINCEZE DAJANE OBJAVIO FOTOGRAFIJU IZ PROŠLOSTI KOJA JE SVE ŠOKIRALA! Detalj na njoj uzburkao mreže: "Upravo je otkrivena"
Foto: Dominic Lipinski/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

SLIČNOST JE NEVEROVATNA

BRAT PRINCEZE DAJANE OBJAVIO FOTOGRAFIJU IZ PROŠLOSTI KOJA JE SVE ŠOKIRALA! Detalj na njoj uzburkao mreže: "Upravo je otkrivena"

Pop kultura -

Čarls Spenser, mlađi brat princeze Dajane, objavio je pre nekoliko nedelja na Instagramu staru fotografiju iz detinjstva njihovog pokojnog oca, Džona Spensera. Kraljevski obožavatelji su brzo istakli upadljivu sličnost između bivšeg vojnog oficira i njegovog praunuka, princa Džordža. A sada je Erl Spenser otkrio novu porodičnu fotografiju skrivenu u arhivi Spensera i podelio je na društvenim mrežama.

Ranije ove nedelje, brat princeze Dajana je objavio crno-beli snimak njihovog pokojnog dede Džeka i njegove najstarije sestre Delije. Na fotografiji, koja je objavljena na njegovom ličnom Instagram nalogu, mlađi Džek stoji ispod drvenog natpisa.

Džek nosi preveliki sako sa odgovarajućim pantalonama, belu košulju i kravatu. Pored njega sedi njegova starija sestra Delija, koja nosi sličnu crnu uniformu sa čarapama i čizmama.

U opisu fotografija na mrežama, Čarls je podelio neke detalje o snimljenoj fotografiji. „Upravo otkrivena – ova fotografija, koju je snimila moja prabaka Margaret Spenser oko 1900. godine, mog dede Džeka i njegove najstarije sestre Delije“, napisao je britanski autor.

princ Vilijam, princ Džordž
foto: PHILIPPE MAGONI / Sipa Press / Profimedia

Nastavio je: „Divan porodični trenutak, u kasnoj Viktorijanskoj Engleskoj. Slikani su na mestu koje dobro poznajem, blizu Altorpa. Pitam se šta tetka Delija ima u krilu...?"

Ovo svakako nije prvi put da je Čarls na društvenim mrežama postavio staru fotografiju dede Džeka. Još u decembru 2023. godine, ljubitelj istorije je na Instagramu postavio crno-belu fotografiju svog dede kako pozira sa svojim vojnim drugarima.

U natpisu, Čarls je detaljno opisao kako je fotografija snimljena u kampu za obuku oficira kadeta u Alderšotu, jula 1909. Snimak prikazuje Džeka (koji je u to vreme imao 17 godina) kako stoji sa jednom rukom na kuku, a drugom na ramenu njegovog prijatelja Kejbla.

(Kurir.rs/ Pure Wow/ Wanted/ L. S)

Bonus video:

03:21

PRINC HARI JE ILI LICEMERAN ILI SAMO GLUP Novinarka: Njegov prljav veš odgovara dvoru U SVAKOJ GENERACIJI POSTOJI OSOBA KAO ON

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track