VERIO JE TAMARU PRSTENOM OD 14.500 €, A 24 SATA KASNIJE UHVAĆEN U AKCIJI S DRUGOM: Brutalno ga ponizila nakon što je PUKLA BRUKA
Foto: Francisco Guerra / ContactoPhoto / Profimedia

ceo svet je za ovo čuo

VERIO JE TAMARU PRSTENOM OD 14.500 €, A 24 SATA KASNIJE UHVAĆEN U AKCIJI S DRUGOM: Brutalno ga ponizila nakon što je PUKLA BRUKA

Pop kultura -

Jedna od najpraćenijih žena Španije i polusestra pevača Enrikea Iglesijasa, Tamara Falko, nije mogla ni da sanja da će se jedan od njenih najlepših momenata u životu pretvoriti u čistu katastrofu, i to samo zbog onoga što je usledilo 24 sata kasnije.

Tamara se našla u žiži zbog sramne prevare verenika u kojoj je uhvaćen dan nakon što je ona na Instagramu podelila vesti o veridbi.

Da joj je verenik neveran saznala je tako što se pojavio snimak na kojem se vidi kako se on ljubi sa drugom ženom na Festivalu "Burning man" koji je bio ovog leta u Americi.

Nakon javne sramote, objavu o veridbi je izbrisala i otpratila sada već bivšeg, sedam godina mlađeg, partnera. Međutim, umesto da tuguje u svom domu, Tamara je nastavila dalje, te je čak odmah potom otputovala na Kongres o porodici u Meksiku.

Pomenula je i bivšeg rekavši da ga "ne mrzi, već da ga žali zbog prioriteta koje on ima u životu". "Kada pored svih divnih stvari na svetu, tome date prednost, e to je onda za žaljenje", rekla je aludirajući na preljubu.

Inače, Tamara nosi titulu "španske Kim Kardašijan" ne zbog eventualne sličnosti, već zato što je najpraćenija osoba u svojoj zemlji. Nju samo na Instagramu prati preko milion i po ljudi. Sa sedam godina mlađim investitorom Injigo Onievom bila je dve godine, a o njihovoj vezi Falko je uvek pričala sa mnogo ljubavi. Podsetimo, Tamara Falko je ćerka Izabel Prejsler i Karlosa Flaka, markiza od Grinjona. Izabel, koja važi za jednu od najlepših Špankinja sa bivšim partnerom Migelom Bojerom ima ćerku Anu, dok je u braku sa slavnim pevačem Hulijom Iglesijasom dobila troje dece, ćerku i dvojicu sinova među kojiam je i Enrike Iglesijas.

Izabel Prejsler je od 2015. u vezi sa čuvenim književnikom Marioom Vargasom Ljosom. Hulio Iglesijas sa sadašnjom suprugom Mirandom ima petoro dece.

(Kurir.rs/ Wanted/ L. S)

Bonus video:

01:26

Prosidba na Alpima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track