FANTASTIČNE VESTI ZA FANOVE KULTNE SERIJE: Glumica koja je došla na mesto Samante otkrila DETALJE koji će vas OBORITI SA NOGU
Foto: HBO / Planet / Profimedia

SVI SU SREĆNI

FANTASTIČNE VESTI ZA FANOVE KULTNE SERIJE: Glumica koja je došla na mesto Samante otkrila DETALJE koji će vas OBORITI SA NOGU

Pop kultura -

Prva sezona serije podelila je gledaoce – dok se jednima dopala, pojedini stari fanovi nisu bili zadovoljni novim likovima, radnjom, ali ni time što se u seriji ne pojavljuje lik Samante Džouns, koju tumači Kim Katral.

Nikol Ari Parker
foto: Luiz Rampelotto / Zuma Press / Profimedia

Nikol Ari Parker otkrila je lepe vesti za sve fanove serije "Seks i grad". Snimanje treće sezone se nastavlja pod imenom "I tek tako...". Kako je glumica najavila, snimanje počinje u maju.

Nikol se pojavila na Nedelji mode u Njujorku, a novinarima je rekla da je bacila oko na neke komade koje bi mogla da nosi na snimanju. Možda je otkrila i više nego što je smela.

Nikol Ari Parker
foto: The Hapa Blonde / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Vraćamo se na posao u maju, tako da... nikad se ne zna - izjavila je Nikol koja je deo serije od prve sezone nastavka.

Glumica je dodala da još nije videla gotove scenarije za treću sezonu, ali da je obaveštena o nekoliko važnih stvari koje treba očekivati, prenosi "etonline.com".

(Kurir.rs/Srbijadanas/A.G.)

Bonus video:

00:31

JAČA OD SUDBINE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track