ŠOK PREOKRET: Tom Kruz već RASKINUO s 25 godina mlađom FATALNOM RUSKINJOM! Upoznala ga s decom, a onda se desio BRODOLOM
Foto: GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia

NIJE POTRAJALO

ŠOK PREOKRET: Tom Kruz već RASKINUO s 25 godina mlađom FATALNOM RUSKINJOM! Upoznala ga s decom, a onda se desio BRODOLOM

Pop kultura -

Slavni glumac Tom Kruz navodno se rastao od svoje devojke, fatalne Ruskinje Elsine Kajrove, samo nekoliko dana nakon što je upoznao njenu decu.

Zvezda "Top Guna" (61) i Elsina (36), koja je bivša supruga ruskog oligarha Dimitrija Tsvetkova, prvi put su se sreli u decembru tokom zabave u Mejferu, gde su viđeni kako razgovaraju. Međutim, kako sada izveštava The Sun, par je raskinuo, i to samo nekoliko dana nakon druženja s njenom decom.

Tom je navodno taj koji je "ohladio tu romansu", ali je želeo da ostane prijatelj s ruskom lepoticom jer žive u istoj stambenoj zgradi u Londonu.

"Bilo bi nezgodno završiti stvari na loš način i onda da se sretnu u liftu. Među njima nema ljutnje, a za Toma je ta veza jednostavno išla svojim tokom", rekao je izvor za The Sun.

Tom Kruz
foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Elsina ima sina i ćerku iz prethodnog braka s ruskim oligarhom i trgovcem dijamantima Dimitrijem Tsvetkovim. Sama Elsina je ćerka Rinata Kajrova, vodećeg ruskog političara, čija se vrednost procenjuje na pet milijardi funti, te je bliski saveznik ruskog predsednika Vladimira Putina.

Elsina se ranije "zbližila" s Kruzom, te je on redovno provodio noći u njenom otmenom stanu u Londonu. Viđeni su zajedno i na gala večeri jedne londonske humanitarne organizacije, gde se pojavio i princ Vilijam kao počasni gost. Par je na taj događaj stigao odvojeno, ali su puno vremena provodili zajedno. Takođe su viđeni i na brojnim privatnim večerama u londonskim restoranima, kao i u šetnji Hajd Parkom, koji se nalazi u blizini Elsininog stana.

"Poslednjih nekoliko nedelja jako su se zbližili, ali jako paze da ih ne fotografišu zajedno jer žele da sačuvaju svoju privatnost", rekao je nedavno izvor za strane medije, ali čini se da se ipak nisu dovoljno zbližili pa je svako krenuo svojim putem.

(Kurir.rs/ The Sun/ L. S)

Bonus video:

02:42

OVO SU JASNI ZNACI DA STE U VEZI DA PATOLOŠKI LJUBOMORNOM OSOBOM! Ako se vaš partner ponaša OVAKO, vreme je za RASKID

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track