PREOKRET! Evo kome kladionice predviđaju pobedu na Evroviziji: Ukrajina izgubila 1. mesto-NA TRONU JE SADA NAMA DOBRO POZNATO LICE
Foto: Printscreen

PREOKRET! Evo kome kladionice predviđaju pobedu na Evroviziji: Ukrajina izgubila 1. mesto-NA TRONU JE SADA NAMA DOBRO POZNATO LICE

Pop kultura -

Na stranici Eurovision World, koja na temelju koeficijenata 15 najvećih svetskih kladionica sastavlja poredak takmičara Eurosonga i tako ukazuje koji od njih ima najviše šanse za pobedu, hrvatski predstavnik Bejbi Lazanja u četvrtak naveče preuzeo je vođstvo!

Kladionice su predviđale da će upravo Ukrajina pobediti na ovogodišnjem Eurosongu u Švedskoj, ali svega nekoliko dana od pobede na Dori Marko Purišić već je bio značajno smanjio razliku, a u četvrtak je napravio i pobedonosni zaokret.

Naime, Bejbi Lazanja je na većini kladionica koje u ponudi imaju okladu na pobednika Eurosonga sad prvi favorit za trijumf.

Bejbi Lazanja
foto: Printscreen

Čim je, još i pre održavanja Dore, objavio spot na YouTubeu, kladionice su ga stavile na visoko treće mesto, a tokom vikenda tu je poziciju održavao.

Prva je celo vreme bila Ukrajina s 18 ili 19 posto šansi za pobedu, a Italija je imala oko 9 odsto. Hrvatska je tokom nedjelje bila treća s oko 6 odsto, a onda je Bejbi Lazanja pobedio na Dori.

Prema stranici Eurovision World, na prvom mestu kladionica danas je Hrvatska, dok je Ukrajina na drugom mestu.

Italija je s trećeg pala na četvrto mesto, dok je na trećem mestu sad Island, ali obe su zemlje na osam odsto. Belgija je na petom mestu s pet odsto. Isti postotak ima i Švedska na šestom mestu.

Kladionice su inače vrlo precizne, jer su od zadnjih pet izbora četiri puta pogodile pobednika.

Ovu vest za Hrvatsku u četvrtak naveče na svom komentarisao je i sam Bejbi Lazanja.

- Upravo se desilo nešto ludo, u ovom trenutku ne znam ni kako bih reagovao na ovo, ne mogu to još ni pojmiti, ali Hrvatska je upravo zauzela prvo mesto na kladionicama. Šta!?! - rekao je u videu.

Kurir.rs/Jutarnji list

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track