GLUMAC IZ SERIJE "TAJNE VINOVE LOZE" POSTAO OTAC: Sinu dao ime MOĆNOG ZNAČENJA, isplivala fotka sa SLAVLJA, s njim i koleginica
Foto: Promo/Printscreen

LEPE VESTI

GLUMAC IZ SERIJE "TAJNE VINOVE LOZE" POSTAO OTAC: Sinu dao ime MOĆNOG ZNAČENJA, isplivala fotka sa SLAVLJA, s njim i koleginica

Pop kultura -

Glumac Branislav Jerković, poznat iz hit serije "Tajne vinove loze", dobio je dete, a srećne vesti objavljene su na društvenim mrežama.

Fotografija sa slavlja osvanula je na društvenoj mreži Instagram, a na događaju je bila i njegova partnerka iz serije Vanja Nenadić. Branislav je po svemu sudeći dobio dečaka, kojem su on i njegova supruga dali ime Vid.

Branislav Jerković, Vanja Nenadić
foto: Printscreen Instagram

Ime Vid u poslednje vreme je sve popularnije. Značenje imena Vid je raznoliko, a najčešće označava onog "koji sve vidi i sve može"; "koji je čudotvoran"; "koji se bori za svoja ubeđenja"; "koji je dragocen kao vid oka"; "koji je viđen"; "koji je prorok i koji vidi unapred i zna šta treba da čini".

U privatnom životu, Branislav je oženjen Lejlom, koja je producent, ali se takođe bavi pravljenjem pilinga za lice i telo za sve tipove kože. Par se venčao u septembru 2019. godine.

(Kurir.rs/ Blic/ L. S)

Bonus video:

00:48

Glumica Sloboda Mićalović peva veliki hit

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track