NIKO NE ZNA DA JE POBEDNICA PZE RADILA OVE VELIKE DOMAĆE HITOVE: Pesma koju su svi obožavali pre 6 GODINA je njenih ruku DELO
Foto: Printscreen/RTS

EVO KOJE SVE HITOVE JE RADILA

NIKO NE ZNA DA JE POBEDNICA PZE RADILA OVE VELIKE DOMAĆE HITOVE: Pesma koju su svi obožavali pre 6 GODINA je njenih ruku DELO

Pop kultura -

Pevačica Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora, pobedila je sinoć na takmičenju "Pesma za Evroviziju" i tako dobila šansu da sa svojom pesmom "Ramonda" predstavlja Srbiju u Malmeu.

Ova pevačica u Srbiji, ali i u svetu, proslavila se pesmom "Džanum", a malo ko zna da je njena muzička karijera zapravo mnogo duža od toga.

Teya Dora je završila Berkli koledž za muziku u Bruklinu i kroz dosadašnju karijeru sarađivala je sa brojnim našim muzičarima kao što su Nikolija, Anastasija Ražnatović, Cobi, Aleksandrom Radović, Draganom Mirković...

Pesma za koju sigurno niste znali da ju je radila baš ova mlada umetnica je Nikolijin velii hit "Nema limita", pored toga radila je za Natašu Bekvalac pesmu "Dođi mami", a za Anastasiju "Gotovo".

Ova pevačica napravila je i brojne druge hitove, a sarađivala je i sa Cobijem kada je radila muziku za seriju "Južni vetar".

Podsetimo, Teya Dora je prvi izbor žirija od kojih je dobila 12 poena, međutim glasovi publike stavili su je na drugo mesto, odmah iza Breskvice, koja joj je sa pesmom "Gnezdo orlovo, bila najveća konkurencija. Međutim, kada su se poeni spojili, Teodora i njena lila ramonda imale su ukupno 22 poena i time se našle na ubeljivom prvom mestu. Breskvica je bila na drugom sa sedamnaest poenda, dok je na trećem bila Zorja, na četvrtom Konstrakta, a na petom Zejna.

Žiri i publika nisu bili istog mišljenja, a evo kako izgleda konačna tabela:

  1. Teya Dora - Ramonda
  2. Breskvica - Gnezdo orlovo
  3. Zorja - Lik u ogledalu
  4. Konstrakta - Novo, bolje
  5. Zejna - Najbolja
  6. Dušan Kurtić - Zbog tebe živim
  7. Bojana i David - No, no, no
  8. Džordži - Luna park
  9. Lena Kovačević - Zovi me Lena
  10. Hristina - Bedem
  11. Keni nije mrtav - Dijamanti
  12. Iva Lorens - Dom
  13. Mira - Percepcija
  14. Marko Mandić - Dno
  15. Nemanja Radošević - Jutra bez tebe
  16. Milan Bujaković - Moje, tvoje

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:06

Besna Breskvica napustila u Košutnjak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track