MILENA VASIĆ SA NOGOM U GIPSU, OKO NJE HITNA POMOĆ: Glumica uslikana u kolicima, oglasila se nakon vesti o povredi (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

evo šta se desilo

MILENA VASIĆ SA NOGOM U GIPSU, OKO NJE HITNA POMOĆ: Glumica uslikana u kolicima, oglasila se nakon vesti o povredi (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Milena Vasić zadobila je povrede tokom predstave, te istu nije mogla da odigra do kraja, saopštilo je Pozorište na Terazijama.

Pozorište je iznelo zvanično saopštenje u kome je otkriveno da se glumica povredila tokom prvog čina, a sada se oglasila i sama Milena.

Milena Vasić
foto: Printscreen

Ona se putem svog Instagram profila zahvalila svima koji su joj pružili podršku, te podelila fotografiju sa medicinski osobljem koje joj je pružilo pomoć.

- Hvala Hitnoj i VMA na pomoći i hvala svima koji ste pisali i poslali reči podrške - napisala je Milena.

Ono što je mnogima posebno zanimljivo jeste činjenica da je glumica uz fotografiju dodala i Konstraktinu pesmu "Novo, bolje".

Saopštenje Pozorišta na Terazijama

- Važno je da znate.... Tokom prvog čina glumica se povredila. Uspela je da prvi deo predstave dovede do kraja. I dok je tokom pauze publika ushićeno očekivala drugi čin, iza scene je vršena procena da li i kako nastaviti dalje. Druga glumica, tog momenta u vožnji, nakon poziva iz pozorišta, preusmerava svoj pravac na Terazije. Uskače u svoj kostim i nastavlja predstavu. Sinoćni mjuzikl izveden je do kraja a publika je bila zadovoljna - objasnili su, pa nastavili:

- Važno je da znate... Dok upijate naše priče sa scene, iza nje se često dešavaju i neki nerežirani momenti. Kada smo ostajali bez glasa, drugi su zajmili svoj. Plesali smo kao jedan dok pogledom tražimo odgovor iza zavese da li je sve u redu i da li povreda boli. Muzika nikada nije stala. Jer sva snaga leži kada se svako JA umreži u jedno veliko MI. Važno je da znate... Da se svaka čestica napora i želje ulaže u osmeh i zadovoljstvo koje nosite sa sobom kući. Da veče bude za pamćenje, a pozorište suštinska potreba. Da otkucaje srca u sali podesimo na isti ritam. Milena želimo ti brz oporavak, Jelena neizmerno ti hvala - pisalo je u objavi na Instagram stranici pozorišta.

(Kurir.rs/Blic/A.G.)

Bonus video:

01:51

IZGLEDA KAO HOLIVUDSKA GLUMICA, A UZ TO JE I TOP KUVARICA! Evo kako izgleda PRELEPA takmičarka poznatog šou programa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track