MEDIJSKI MOGUL SE VERIO U 92. GODINI: Ženi se bivšom taštom Romana Abramoviča, ovo mu je PETI BRAK, a već se zna kad je svadba
Foto: @246Paps / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

PONOVO PRED OLTAR

MEDIJSKI MOGUL SE VERIO U 92. GODINI: Ženi se bivšom taštom Romana Abramoviča, ovo mu je PETI BRAK, a već se zna kad je svadba

Pop kultura -

Bivši predsednik Foxa Rupert Merdok (92) verio se sa svojom devojkom Elenom Žukovom (67), saopštio je portparol u četvrtak. Venčanje će biti u Kaliforniji, u Merdokovom vinogradu i imanju Moraga, dodao je.

New York Times, koji je prvi objavio tu vest, rekao je da Žukova, koja je iz Moskve, ima 67 godina. Ona je penzionisana molekularna biološkinja, s kojom je Merodk počeo da se zabavlja prošlog leta.

Rupert Merdok, Elena Žukova
foto: Yui Mok / PA Images / Profimedia

Uz to je i majka Daše Žukove, bivše supruge poznatog ruskog milijardera Romana Abramoviča, između ostalog bivšeg vlasnika fudbalskog kluba Čelsi.

Izvori kažu da mnogo vremena provodi s unučadi, Abramovičevom i Dašinom decom. Daša se razvela se od Romana 2019.

Rupert Merdok, Džeri Hol
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Merdok je odstupio sa svoje funkcije u septembru prošle godine. Okončao je sedam decenija dugu karijeru koja je započela u očevom australijskom novinskom poslu i kulminirala u jednom od najuticajnijih medijskih carstava.

(Kurir.rs/ New York Times/ L. S)

Bonus video:

02:41

Neobična veridba, stigao princ na belom konju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track