GODINAMA KRIO DA JE GEJ, A SAD SE S MUŽEM DRŽAO ZA RUKE NA CRVENOM TEPIHU: Njihovo retko pojavljivanje u javnosti privuklo PAŽNJU
Foto: Dia Dipasupil / Getty images / Profimedia

KRIJU PRIVATNI ŽIVOT

GODINAMA KRIO DA JE GEJ, A SAD SE S MUŽEM DRŽAO ZA RUKE NA CRVENOM TEPIHU: Njihovo retko pojavljivanje u javnosti privuklo PAŽNJU

Pop kultura -

Mnoge poznate face prisustvovale su dodeli pozorišnih nagrada "The Roundabout Theatre Awards Gala 2024" u Njujorku, a ovaj događaj nije propustio ni glumac Džim Parsons, poznat po ulozi inteligentnog Šeldona Kupera iz "Teorije velikog praska".

Džim se pojavio u crnoj svečanoj odevnoj kombinaciji, a kao pratnju poveo je i svog supruga Toda Spjuaka, s kojim je pozirao držeći se za ruke.

Tod je pak nosio beli sako i košulju i crne svečane pantalone.

Tod Spjuak, Džim Parsons
foto: Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tod Spjuak je inače dijazner enterijera, a venčali su se u maju 2017. godine. Ceremonija je održana u Njujorku.

Pre venčanja bili su u vezi dugi niz godina, a njihova ljubavna priča je tada privukla veliku pažnju javnosti.

Džim Parsons
foto: Profimedia

Parsons je retko delio detalje o svom privatnom životu s medijima, ali nakon venčanja, postao je otvoreniji o svojoj vezi i braku. Na društvenim mrežama, posebno na Instagramu, povremeno su delili srećne trenutke i zajedničke aktivnosti.

Njihov brak odražava Parsonsovu podršku pravima LGBT zajednice, a javno otkrivanje njegove homoseksualnosti doprinelo je podizanju svesti i prihvatanju različitosti u društvu.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr/ L. S)

Bonus video:

00:31

JAČA OD SUDBINE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track