VAŽE ZA NAJLEPŠE SRPKINJE NA NAŠOJ JAVNOJ SCENI: Evo kako ove slavne lepotice izgledaju BEZ ŠMINKE i kad se UGASE REFLEKTORI FOTO
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

PRIRODNO SU LEPE

VAŽE ZA NAJLEPŠE SRPKINJE NA NAŠOJ JAVNOJ SCENI: Evo kako ove slavne lepotice izgledaju BEZ ŠMINKE i kad se UGASE REFLEKTORI FOTO

Pop kultura -

Pogledajte listu najlepših poznatih žena iz Srbije u potpuno prirodnom izdanju.

Na srpskoj javnoj sceni samouvereno koračaju žene koje su uspešne u svom poslu, a pored talenta, publiku oduševljavaju i lepotom, šarmom i harizmom.

Neke od njih se posebno izdvajaju po lepoti. One vole da pokažu i svoja prirodna izdanja i nemaju problem sa tim da poziraju bez trunke šminke. Zapravo mnoge od njih i bez šminke izgledaju kao milion dolara.

Pogledajte kako izgledaju neke od najlepših poznatih žena iz Srbije bez šminke.

Marija Kilibarda više od dve decenije kraj malih ekrana zrači pozitivnom energijom i lepotom. Dok je ispred kamera uvek tip -top našminkana, kada se svetla reflektora ugase, Marija preferira prirodan izgled. Voditeljka često na svom Instagramu deli fotografije bez trunke šminke i uvek iznova oduševi svoje pratioce.

Ona je jednom prilikom za medije istakla važnost prirodnog izgleda koje propagira.

„Prirodan izgled bi trebalo da bude normalna stvar koji je u današnje ludo vreme kada smo okruženi klonovima postao jedna retka čudesna stvar. Zato insistiram na tome jer negujem prirodan izgled i hoću da podsetim mlade devojke koje žive ovaj teror lepote koji instagram plasira da i prirodno ume da bude i te kako lepo i privlačno, a što je najvažnije i najzdravije“, rekla je Kilibarda.

Zaštitno lice RTS-a Dragana Kosjerina već 13 godina očarava publiku kako svojim voditeljskim umećem, tako i lepotom. Iako smo navikli da je pred kamerama viđamo sa scenskom šminkom, Dragana u privatnom životu voli mnogo prirodniji stil.

Dragana Kosjerina
foto: Printskin/Instagram

Jelena Gavrilović

Zvezda serija „Istine i laži“ i „Od jutra do sutra“ Jelena Gavrilović, koja igra i u novom britanskom filmu „Gassed UP“, dugi niz godina važi za jednu od najlepših srpskih glumica. Pored uspeha u svetu glume i izvanrednih vokalnih sposobnosti, i Jelena kao i gore pomenute žene pokazuje da bez šminke izgleda odlično.

Jelena Gavrilović
foto: Printskrin/Instagram

Ivana Kukrić

Ivana Kukrić je svojevremeno harala svetskim modnim pistama noseći modele najvećih modnih kreatora poput Valentina, Armanija, Versaćea, Dolče i Gabane i njeno lice je krasilo prestižne magazine. Danas, iako nije prisutna u javnosti, Ivana je aktivna na Instagramu gde smo i pronašli njenu fotografiju bez šminke.

Ivana, koja ima dve ćerke – Hanu i Noru, zaista izgleda sjajno u prirodnom izdanju.

Lena Kovačević

Lena Kovačević je godinama sinonim za lepu i negovanu ženu. Džez pevačica je na sceni našminkana, a na njenom Instagramu pronašli smo kako izgleda u prirodnom izdanju.

Jovana Đorđević

Manekenka Jovana Đorđević je takođe prelepa Srpkinja koja oduševljava svojim izgledom. Supruga fudbalera Filipa Đorđevića takođe s vremena na vreme počasti pratioce fotografijom bez šminke iako je obično tip-top sređena.

Sloboda Mićalović

Popularna glumica i zvezda novog filma „Jorgovani“, godinama važi za jednu od omiljenih srpskih glumica, a zvanično je ponela laskavu svetsku titulu najlepše prirodne glumice prema izboru američkog portala „Beautiful Women Pedia“. Sloboda takođe preferira prirodan izgled i na društvenim mrežama s vremena na vreme podeli fotografije bez šminke.

Dragana Mićalović

Slobodina mlađa sestra Dragana takođe zrači lepotom, a na Instagramu smo videli da i ona bez šminke izgleda sjajno.

(Kurir.rs/Zadovoljna/T.B.)

Bonus video:

03:06

U ŠVEDSKOJ ALARMANTNO?! SRPKINJA DIREKTNO IZ GETEBORGA ZA KURIR: Prete odzimanjem državljanstva onima koji neće U RAT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track