KONTROVERZNA ALBANSKA ZVEZDA PAZARILA KUĆU ZA 8 MILIONA EVRA: Ima MEGALOMANSKE IDEJE za renoviranje i mnogi će joj zavideti VIDEO
Foto: Robyn BECK / AFP / Profimedia

hoće romantičnu baštu

KONTROVERZNA ALBANSKA ZVEZDA PAZARILA KUĆU ZA 8 MILIONA EVRA: Ima MEGALOMANSKE IDEJE za renoviranje i mnogi će joj zavideti VIDEO

Pop kultura -

Dua Lipa, pevačica albanskog porekla, ali svetskog renomea, priuštila je sebi luksuznu i skupocenu nekretninu još davne 2017. kada je imala tek 22 godine, ali je tek pre pola godine dobila dozvolu da svoj dom u Londonu renovira i uredi po svojoj želji i volji i sada su fotografije njene kuće preplavile internet i doslovno oduzimaju dah.

Dua lIPA
foto: Michael Tran / AFP / Profimedia

Dua Lipa kupila je luskuznu nekretninuza 8 miliona evra pre sedam godina, ali nakon što je u decembru 2021. podnela plan predloga za renoviranje i izgradnju bazena, saune, teretane, prostora za relaksaciju, bioskopa, studija i dvorišta, nije naišla na odobrenje jer se njena vila nalazi u takozvanoj 'zaštićenoj zoni'. Ipak, u julu prošle godine dobila je zeleno svetlo da svoje ideje sprovede u delo, prenosi "Daily Mail".

Ideja je da se na prvom spratu nalazi se glavna spavaća soba i glavno kupatilo, garderoba, dve gostinjske sobe i podest na drugom spratu. Spoljni radovi uključuju su novi dimnjak od krova naviše, zamenu ograde od livenog gvožđa i nove prozore sa drvenim okvirima umesto PVC stolarije.

Dua Lipa želi 'novu romantičnu baštu'

Takođe je isplanirala preuređenje bašte kojoj želi da 'udahne' notu romantike. U planu je i nova staza koja povezuje prednju i zadnju baštu, naborana živa ograda uz granični zid, a postaviće i nove klizne kapije.

Pored planova za opsežnu renovaciju, pevačica je želela da poseče ukrasni javor i žalosnu vrbu.

Uz sve to, pevačica će uskoro moći da se pohvali i novim hodnikom u prizemlju, novom trpezarijom, salonom, ostavom, bibliotekom, prostorijom za pranje veša, a jednu prostoriju će pretvoriti i u pravu zelenu oazu.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

02:05

ESTRADA JE BARA PUNA SUJETNIH KROKODILA Pevačica bez dlake na jeziku: Nekada nemaju meru niti granicu! OVO JE NAJVIŠE POGAĐA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track