JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA SVETA IMA OPAKU BOLEST: "Doktor je pogledao i odmah me poslao na biopsiju, morala sam na OPERACIJU" (FOTO)
Foto: Instagram/christiebrinkley

strašno

JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA SVETA IMA OPAKU BOLEST: "Doktor je pogledao i odmah me poslao na biopsiju, morala sam na OPERACIJU" (FOTO)

Pop kultura -

Manekenka i jedna od najlepših žena sveta, Kristi Brinkli (70) ima rak kože. Ona je na svom instagramu podelila tužne vesti, kao i fotografije sa operacije jer su joj doktori pronašli "bazocelularni karcinom".

"Dobre vesti su da su bazocelularni karcinom pronašli rano. I imala sam odlične doktore koji su ga uklonili i ušili me do savršenstva, kao visoka moda Dior", napisala je Kristi.

Dodala je i kako je dobra vest za sve druge to što sve ovo može da se izbegne korišćenjem krema za zaštitu od sunca. Takođe, savetovala je pratioce da redovno idu na preglede.

- Imala sam sreće što su ga pronašli jer sam pravila društvoj jednoj ćerki na njenim pregledima - dodala je manekenka.

- Doktor je gledao svaki pegicu kroz lupu. Nije bio moj termin pa nisam htela ništa da pričam, ali na samom kraju sam ga pitala može li da pogleda malu tačkicu koju sam mogla da osetim kada sam nanosila svoj puder. Pogledao je i odmah je znao da treba da idem na biopsiju. Uradio je tamo i odmah - ispričala je Kristi.

Inače, Kristi se proslavila 70-ih i 80-ih godina prošlog veka kada se fotografisala za naslovnice čuvenih časopisa, a čini se da je i danas u identičnom stanju kao i tada. Ipak, njena zavidna figura i u poznijim godinama nije joj pala sa neba - ona se pošteno namučila da bi je održala. Manekenka često priča ženama kako da sačuvaju mladost i lepotu, čak i u poznim godinama.

Za njenu lepotu nisu zadužene plastične operacije, Kristi je priznala da je u jednom trenutku života koristila filere i botoks, ali da nije bila zadovoljna rezultatima.

Ključ vitke linije i lepe kože je pravilan i uravnotežena ishrana. Kristi je vegetarijanac i tvrdi da joj je upravo ovaj način ishrane pomogao da zadrži lep ten i dobru formu.

"Ovaj režim ishrane mi najviše prija, a probala sam sve. Primetila sam da moja koža lepše izgleda, da je ten ujednačeniji i da se mnogo bolje osećam", istakla je ona.

(Kurir.rs/T.J.)

Bonus video:

00:36

Među prisutnima je bila glumica Anica Dobra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track