"KEJT MIDLTON SAZNALA DA JE VILIJAMOVA LJUBAVNICA TRUDNA I POLUDELA JE" Nova teorija zavere: "Neće razvod, hoće da bude kraljica"
Foto: Splash News / Splash / Profimedia

OVO MOŽE DA POSTANE SERIJA

"KEJT MIDLTON SAZNALA DA JE VILIJAMOVA LJUBAVNICA TRUDNA I POLUDELA JE" Nova teorija zavere: "Neće razvod, hoće da bude kraljica"

Pop kultura -

Slučaj Kejt Midlton sigurno će u budućnosti postati Netflix-ova serija jer u skorijoj istoriji medijske pop kulture nije bilo većeg fenomena od misterioznog slučaja princeze od Velsa. Situacija od odlaska na operaciju abdomena otišla je toliko daleko da su u čitavu priču upali i ljubavnica princa Vilijama, ljubavnik Kejt Midlton, nepriznata deca i ostale skoro naučno-fantastične situacije.

Trenutno "najomiljenija" internet teorija o Kejt Midlton koja ima preko tri miliona pregleda i preko 10.000 komentara i rekacija zaista zvuči kao zaplet za Netflix-ovu seriju u pet sezona.

princ Džordž, Kejt Midlton
foto: BAV MEDIA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

- Ljubavnica princa Vilijama, Rouz Hanburi, zatrudnela je sa princem i odlučila da zadrži bebu. Kejt kad je saznala šta se desilo, doživela je nervni slom. U naletu besa otkrila je Vilijamu da i ona ima aferu sa Tomasom Kingstonom i da je trudna. Kingston je ubrzo nakon toga preminuo zbog smrotonosne povrede koja mu je nanešena. Vilijam je tada viđen sa malo modrica koje se nazivaju znakovi borbe, što ukazuje na udarac u glavu. Ovo se verovatno dogodilo tokom Kingstonove smrti. Zbog toga su mediji pisali o tome koji članovi kraljevske porodice mogu biti optuženi za zločin.

Kejt je bila primorana da abortira Kingstonovo dete, ali je procedura postala komplikovana. Dodajte to nervnom slomu i Vilijamu koji je potencijalno prisustvovao ubistvu njenog ljubavnika, videćete zašto je Kruna zahtevala da ona bude povučena.

U porodici je haos i deca nisu dovoljno stara, dovoljno obučena za kontakt sa medijima da održe ugled. Postoje glasine da je jedno od Rouzine dece zapravo Vilijamovo, u svađi koja je prethodila slomu, Kejt je zamolila Vilijama da prestane, on nije pristao, jer zna da ona ne želi razvod jer želi da bude kraljica - piše u popularnom tvitu.

Svi su posle ovog tvita predviđaju da će se serija "Kruna" nastaviti jer ima više nego dovoljno materijala za jednu sezonu.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track