SLOBODA NOSILA DIJAMANTE OD 100.000 EVRA, A SADA POZIRA NA JAHTI: Evo gde je glumica otputovala bez muža i ko joj pravi DRUŠTVO
Foto: ATA images

uživa

SLOBODA NOSILA DIJAMANTE OD 100.000 EVRA, A SADA POZIRA NA JAHTI: Evo gde je glumica otputovala bez muža i ko joj pravi DRUŠTVO

Pop kultura -

Glumica Sloboda Mićalović nedavno je na premijeri filma "Jorgovani" na Festu nosila je dijamante vredne više od 100.000 evra.

Sloboda Mićalović
foto: ATA images

Ona je komediju u kojoj igra glavnu ulogu pogledala u društvu supruga Vojina Ćetkovića, a za tu priliku nosila je ogrlicu, minđuše i dva prstena. Ženama se najviše dopada ogrlica koja košta više od 30.000 evra. Prvi prsten od 18-karatnog belog zlata sa više nizova dijamanata čija je težina šest karata košta 12.300 evra, drugi od 18-karatnog belog zlata sa centralnim dijamantom, okruženim manjim dijamantima, 53.600 evra, a minđuše od 18-karatnog belog zlata takođe sa dijamantima, čija težina iznosi oko 1,5 karata, koštaju 7.200 evra.

film Jorgovani
foto: ATA images

Priču o Slobodi objavila je Instagram stranica What The Cut, koja se bavi nakitom. Nakon teksta u Kuriru, nestao je sa profila. Glumica, da ne bude zabune, nije kupila nakit, već ga samo prošetala crvenim tepihom. Sloboda Mićalović je nedavno zaratila s Jelenom Karleušom zbog mode.

film Jorgovani
foto: ATA images

- Volim dobar nakit, volim dobar sat, ali mogu da živim bez toga. Mislim da moj karakter i ta stabilnost dolazi iznutra, a ne iz toga šta smo spolja stavili na sebe. Ili neko komentariše "ne jedem meso, ja sam vegan", a onda nosi "luj viton" torbu, koja sigurno nije od kupusa. Ne razumem - izjavila je glumica.

Sloboda Mićalović
foto: Instagram

Sada je ponovo pokazala da voli luksuzni život, pa makar bio i fejk. Glumica boravi u Crnoj Gori zbog predstave "Dečje povrede". Društvo joj pravi prijatelj Vuk Kostić.

U pitanju je komad, koji nije klasična ljubavna priča. Od njihove osme, do trideset osme godine, gledamo njihove susrete po raznim mestima za lečenje, uvek sa novim ožiljcima, i na telu i na duši. Predstave se izvodi u Narodnom pozorištu u Beogradu.

Bonus video:

00:22

Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović pevaju u kafani Kad zamirišu jorgovani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track