SVI PRIČAJU O NAJŠMEKERSKIJEM POTEZU GODINE! Slavni glumac na najbolji mogući način pokazao supruzi da je voli: Evo šta je URADIO
Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

video

SVI PRIČAJU O NAJŠMEKERSKIJEM POTEZU GODINE! Slavni glumac na najbolji mogući način pokazao supruzi da je voli: Evo šta je URADIO

Pop kultura -

Idris Elba je nežno poljubio u rame svoju suprugu Sabrinu Dour Elbu na 55. godišnjoj dodeli nagrada "NAACP Image Awards" u Los Anđelesu u subotu i tim gestom oduševio sve prisutne.

Britanski glumac Idris Elba i lepa 34-godišnjakinja, koji su se venčali 2019, izgledali su zaljubljenije nego ikada dok su zajedno uručivali nagradu.

Glumac nije mogao da odvoji ruke od svoje glamurozne žene dok se privijao uz nju na sceni.

Oboje izgledali izuzetno, on je blistao u prelepom crnom odelu koje je upario sa crnom košuljom i kravatom, a Sabrina je bila savršeno stilizovana u smeđoj haljini sa kapuljačom koja je grlila njenu neverovatnu figuru.

Par je dodeljivao nagradu za najbolju glumicu u filmu, a pre toga su zajedno pozirali na crvenom tepihu uoči ceremonije dodele nagrada. Novinari su tom prilikom pitali glumca i da opiše ljubav prema svojoj ženi u jednoj reči, a on je samo kratko prokomentarisao: "Duboko".

Inače, upoznali su u džez baru jedne večeri u Vankuveru 2017. godine, kada je glumac bio u gradu na snimanju filma "Planina između nas" sa Kejt Vinslet.

Idris Elba
foto: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

Odmah ga je privukla bivša mis Vankuvera.

- Bila je to ljubav na prvi pogled, izašao sam na svoj jedini slobodan dan, istinita priča, bila je nedelja uveče, otišao sam na ovu zabavu i tamo je bila ona. Ostalo je istorija - ispričao je jednom prilikom.

Prvi put su se zvanično pojavili zajedno na premijeri filma na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu u septembru 2017. godine.

Uprkos čuvenoj tvrdnji da se nikada više neće oženiti, Idris je javno zaprosio Sabrinu na projekciji filma, a venčali su se na raskošnoj trodnevnoj marokanskoj ceremoniji 2019. godine, prenosi magazin Pipl.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

05:42

BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track