VODITELJ IZGUBIO 19 KILOGRAMA ZA KRATKO VREME! Napravio malu izmenu u ishrani i postao NOVI ČOVEK: Ovo su njegova 3 zlatna pravila
Foto: YOUTUBE/JAMES MARTIN'S SATURDAY MORNING/PRINTSCREEN

evo šta je promenio

VODITELJ IZGUBIO 19 KILOGRAMA ZA KRATKO VREME! Napravio malu izmenu u ishrani i postao NOVI ČOVEK: Ovo su njegova 3 zlatna pravila

Pop kultura -

TV kuvar i voditelj Džejms Martin otkrio je svoju ishranu i zdravstveni režim, pošto je uspeo da izgubi 19 kilograma zahvaljujući novim promenama. On je otkrio 3 zlatna saveta za efikasno mršavljenje.

Zvezda emisije "Subotnje jutro" Džejmsa Martina na ITV-u otkrio je da jede ribu dva puta dnevno. Za njega ne postoji ništa jednostavnije od od prženja malo lososa u tiganju i posluživanja sa odličnim mladim krompirom i sezonskim povrćem.

Kristen Smit, registrovani dijetetičar i portparol Akademije za ishranu i dijetetiku, objasnila je zašto bi ovo moglo da funkcioniše. Ističe da većina ribe je bogata proteinima, ali sadrži manje kalorija od drugih izvora proteina, poput živine ili govedine.

Džejms Martin
foto: YOUTUBE/JAMES MARTIN'S SATURDAY MORNING/PRINTSCREEN

- Hrana bogata proteinima može pomoći u povećanju sitosti i sprečiti prejedanje tokom ili između obroka. Štaviše, mnoge ribe su takođe pune omega-3 masnih kiselina, esencijalnog nutrijenta koji promoviše zdravlje srca i mozga - dodaje.

Pored toga, 51-godišnjak svoj gubitak težine pripisuje velikoj promeni ishrane i načina života. Ovo uključuje pijenje puno vode i više kretanja.

Tri saveta za mršavljenje Džejmsa Martina:

  • Jedite više zdravih obroka - uključujući ribu i sezonsko povrće
  • Piti više vode
  • Budite aktivni - ne obavezno u teretani, već u svakodnevnom životu

(Kurir.rs/MONDO/A.G.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track