SESTRA JELISAVETE ORAŠANIN SE JAVNO OBRATILA TEODOSIĆU U JEKU PRIČA O RAZVODU: Imala je kratku poruku za njega, a evo šta je POVOD
Foto: Profimedia, Printscreen

POSVETILA MU OBJAVU NA INSTAGRAMU

SESTRA JELISAVETE ORAŠANIN SE JAVNO OBRATILA TEODOSIĆU U JEKU PRIČA O RAZVODU: Imala je kratku poruku za njega, a evo šta je POVOD

Pop kultura -

Sestra Jelisavete Orašanin je u jeku priča da se glumica razvodi od Miloša Teodosića, košarkašu čestitala rođendan objavom na Instagramu.

Miloš Teodosić danas puni 37 godina, a Milica, sestra njegove zakonite supruge, posvetila mu je objavu na Instagramu na kojoj piše "Srećan rođendan" uz fotografiju na kojoj košarkaš pozira s njenim sinom.

Miloš Teodosić
foto: Printscreen/Instagram

Objava sestre Jelisavete Orašanin je, može se reći neočekivana, ako uzmemo u obzir to da svi domaći mediji bruje o razvodu poznatog para.

Jelisaveta Orašanin, Miloš Teodosić
foto: Marina Lopičić

Nijedan od aktera priče nije se oglašavao u medijima povodom razvoda, a naša ekipa je juče usnimila glumicu kako kolima ulazi u garažu zgrade u kojoj je njihov porodični dom.

00:17

Jelisaveta stigla u zgradu u kojoj zive

Međutim, prema saznanjima Kurira, Jelisaveta i Miloš već tri meseca žive razdvojeno. Košarkaš je navodno u svom stanu na Vračaru, dok je glumica stacionirana na Dorćolu, što i stoji na njenom Instagram profilu.

Jelisaveta Orašanin
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, navodni razlog kraha braka je stil života glumice, koji je smetao njenom suprugu, a zahtev za razvod podneo je košarkaš.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

00:08

Jelisaveta Orašanin uvija kukovima u miniću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track