POGLEDAJTE ŠTA SMO USLIKALI NA JELISAVETINOJ RUCI: Da li ovo potvrđuje čaršijske priče da je Teu prekipela njena bahatost
Foto: ATA images

voli skupo

POGLEDAJTE ŠTA SMO USLIKALI NA JELISAVETINOJ RUCI: Da li ovo potvrđuje čaršijske priče da je Teu prekipela njena bahatost

Pop kultura -

Jelisaveta Orašanin, koja je ovih dana u centru medijske pažnje zbog navodnog razvoda od košarkaša Miloša Teodosića, zasluženo nosi titulu trendseterke.

Glumica u svom garderoberu poseduje modele vrhunskih modnih dizajnera, a pored obuće, odeće i tašni, ona takođe može da se pohvali i vrednim nakitom od čije cene će vam se zavrteti u glavi.

Jelisaveta Orašanin, Milan Marić
foto: Kurir

Jelisaveta tako već godinama sa svoje ruke ne skida dve narukvice jedne od najprestižnijih juvelirskih kuća na svetu "kartije". Glumica se odlučila za dva najpopularnija modela ovog brenda: "love" i "juste un clou" od žutog zlata. Cena je "prava sitnica": klasičan model u osnovnoj verziji košta 6.750 evra, dok je druga, koja je najprepoznatljivija zbog svog specifičnog oblika eksera nešto jeftinija - "samo" 4.650 evra. Prostom računicom, jasno je da Jelisaveta na ruci nosi nakit od 11.400 evra.

Jelisaveta Orašanin
foto: Printscreen

Inače, "kartije love" narukvica jedan je od najpopularnijih komada nakita. Radi se o kultnoj narukvici koja je u 2017. bila najguglaniji komad nakita na svetu.

Jelisaveta Orašanin
foto: Printscreen

Svojevremeno su je nosile i Elizabet Tejlor i Ričard Barton, Stiv Mekvin i Sofija Loren.

Jelisaveta Orašanin
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, Jelisaveta se nedavno ponovila i ručnim satom brenda "odemar piže rojal ouk" od roze zlata. Ovaj sat, čija je tržišna cena 70.000 evra, poseduje dijamantski bezel, koji doprinosi da sat izgleda još lepše i luksuznije. Tako se na bezelu nalazi 40 brilijanata, ukupne težine 0,71 karat, zbog čega se i žestoko posvađala sa košarkašem, koji joj već duže vreme zamera nekontrolisano trošenje novca.

Miloš Teodosić, Jelisaveta Orašanin
foto: Beta/Branislav Božić, Printscreen/Instagram

Bonus video:

00:17

Jelisaveta stigla u zgradu u kojoj zive

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track