GLUMIO U NEKI TO VOLE VRUĆE, A SAD PRIZNAO ŠOK ISTINU! Otkrio da voli i muškarce i žene: "Da li ćete da olajavate i svoju decu?"
Foto: Promo Narodno pozorište Niš

otkrio je sve

GLUMIO U NEKI TO VOLE VRUĆE, A SAD PRIZNAO ŠOK ISTINU! Otkrio da voli i muškarce i žene: "Da li ćete da olajavate i svoju decu?"

Pop kultura -

Glumac Uroš Milojević poznat je po ulozi u predstavi "Neki to vole vruće" za koju je dobio i nagradu.

Nakon što je doživeo veliki uspeh, Uroša su počele da prate razne glasine, a sada je odlučio da svemu stane na put i otkrije pravu istinu o svom životu.

- Neću ni da se trudim da budem lažno skroman, lepo je naravno, sa druge strane ume da bude opterećujuće u smislu da treba prosto održavati poverenje kod publike i za kvalitet igranja te predstave i naravno ako pričamo o sebi za kvalitet uloga narednih, ali nekada i ja nisam zadovoljan kako sam uradio neku svoju ulogu ali bože moj, to je ono u rok službe - kaže Milojević koji kaže da je važno da neka čovek povuče ručnu kočnicu, uspori tempo i uživa u postignutom uspehu.

Ipak ljudi koji ne uživaju u njegovom putu ka ostvarenju snova kažu da je njemu lako da ima vezu, odnosno leđa. Uroš priznaje da ima jake veze i leđa.

- Moja leđa sam ja i moja porodica i moji prijatelji i tim redosledom - kaže Milojević. Ta jaka leđa su tu i kada je ovih dana izašao sa podatkom da je biseksualac. Želeo je samo da stavi tačku na glasine, jer on jeste taj koji jeste na sceni i van nje.

- Da li ćete da olajavate i svoju decu ako vam kažu da su takve seksualne orjentacije, nekoga ko je gej ili u mom slučaju bisex? Dakle, sada kada sam izgovorio da sam to što jesam, je li vam lakše? - napisao je između ostalog glumac na svom Instagram nalogu.

(Kurir.rs/Blic/A.G.)

Bonus video:

03:17

OD NEMOG MIKIJA MAUSA DO GEJ SUPERMENA- Gosti za Kurir komentarišuFENOMEN DIZNI U KORAK SA VREMENOM: Kažu da je bio ANTIESMITA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track