KO JE LEPA VERENICA SERGEJA TRIFUNOVIĆA? Pre glumca ljubila poznatog KOŠARKAŠA, radila kao voditeljka, a sada se bavi ovim poslom
Foto: Printscreen

objavila lepe vesti

KO JE LEPA VERENICA SERGEJA TRIFUNOVIĆA? Pre glumca ljubila poznatog KOŠARKAŠA, radila kao voditeljka, a sada se bavi ovim poslom

Pop kultura -

Čuveni glumac Sergej Trifunović godinama je važio za jednog od najpoželjnijih neženja naše javne scene, a on je ljubio neke od najlepših žena u regionu. Međutim, sada je navodno rešio da se skrasi.

Glumac je već neko vreme u vezi s lepom Isidorom Mijanović, koja je juče na Instagramu objavila fotografiju prstena na svojoj ruci uz objavu da se – udaje.

Isidora Mijanović, Sergej Trifunović
foto: Printscreen/Instagram

Vreme je da saopštim da se udajem – napisala je devojka Srgeja Trifunovića.

Sudeći po objavama na Instagramu, glumac je zaprosio devojku na njen rođendan, a odabrao je vrlo lep prsten tradicionalnog dizajna za verenički.

Sergej Trifunović nikada nije želeo da eksponira svoj privatni život, pa nikada je nije pričao o svojim ljubavima, zbog čega se o Isidori ne zna mnogo.

Sergej Trifunović, Isidora Mijanović
foto: Printscreen/Instagram

Na njenom profilu na Instagramu storiju da se bavi producentskim poslovima, a na ovoj mreži je prati više od 12.300 ljudi. Ona je neko vreme radila kao voditeljka na Insta TV-u, a pažnju medija privukla je i tokom veze s košarkašem Ninom Čelebićem, bivšim dečkom pevačice Teodore Džehverović.

Isidora i Sergej veoma retko dele zajedničke trenutke, a oboje su aktivni na Instagramu.

Tako je glumac nedavno objavio fotografiju svoje devojke – sada već verenice – s njegovim kućnim ljubimcem uz komentar "Zver i lepotica".

Isidora je, s druge strane, s vremena na vreme deli nešto intimnije trenutke, pa je tako danas objavila jedan njihov zagrljaj.

(Kurir.rs/Glossy/A.G.)

Bonus video:

05:42

BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track