OTAC SERGEJA TRIFUNOVIĆA GLUMIO U "SREĆNIM LJUDIMA" Znamo ga iz RAZNIH OSTVARENJA, a malo ko zna da je i njegova mama bila glumica
Foto: Printskrin/Instagram

sećate li ih se?

OTAC SERGEJA TRIFUNOVIĆA GLUMIO U "SREĆNIM LJUDIMA" Znamo ga iz RAZNIH OSTVARENJA, a malo ko zna da je i njegova mama bila glumica

Pop kultura -

Sergej Trifunović (52) našao se u žiži javnosti otkako je verio svoju devojku Isidoru Mijanović (28).

Isidora je najpre na Instagram storiju podelila fotografiju vereničnog prstena i svima otkrila da je pristala da se uda za Sergeja, a par od tada ne prestaje da dobija čestitke.

Sergej Trifunović, Isidora Mijanović
foto: Printscreen/Instagram

Sergej ima rođenog brata Baneta Trifunovića, a na slici možemo da vidimo njihove roditelje, koji su takođe glumci.

Njihov otac je Tomislav Trifunović kojeg je proslavila uloga kurira Đoke u kultnoj seriji "Srećni ljudi", a u skorije vreme mogli smo da ga gledamo u "Nemanjićima", "Dug moru", "Koreni"... Tomislav je prve pozorišne uloge odigrao u Narodnom pozorištu u Kruševcu, a zatim u užičkom pozorištu.

Zanimljivo je da Tomislav glumi i u ostvarenju Kad porastem biću kengur, neprevaziđen film koji generacija iznova i iznova gledaju, a on se tamo ostvario u ulozi Bracinog oca, odnosno, Sergej i Tomislav u kultnom flimu igraju oca i sina.

Banetova i Sergejeva majka, Slobodanka Trifunović, takođe je u mladosti bila talentovana glumica koja je posvetila svoj život porodici i deci i odrekla se svoje karijere.

(Kurir.rs/Blic/A.G.)

Bonus video:

05:42

BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track