JELISAVETI ORAŠANIN SVEGA PREKO GLAVE? U jeku priča o RAZVODU OD TEA podelila neobičnu poruku: "Kako blokirati ljude?" (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

GLUMICA SE OGLASILA

JELISAVETI ORAŠANIN SVEGA PREKO GLAVE? U jeku priča o RAZVODU OD TEA podelila neobičnu poruku: "Kako blokirati ljude?" (FOTO)

Pop kultura -

Poznata glumica Jelisaveta Orašanin u žiži je interesovanja javnosti zbog sve češćih tvrdnji da je došlo do kraha njenog braka sa košarkašem Milošem Teodosićem, sa kojim ima dvoje dece, ćerku Petru i sina Bogdana.

Jelisaveta i Teo odbijaju da javno pričaju na ovu temu, dok oni bliski njima ističu da je razvod izvestan.

Jelisaveta Orašanin
foto: Printscreen/Instagram

Ona je sad iznenadila objavom na Instagramu, u kojoj vidimo fiksni telefon sa podignutom slušalicom.

- Kako smo blokirali ljude u osamdesetim - pisalo je u opisu "storija" na engleskom jeziku, a sama Jelisaveta je, kako je opšte poznato, dete osamdesetih.

Miloš i Jelisaveta svoju ljubav su, podsetimo, započeli tokom 2016. godine.

Izlazili su svega četiri meseca, a onda su upriličili bajkovitu svadbu u jednom prestižnom beogradskom restoranu, koja je bila organizovana po ugledu na one u Holivudu.

Jelisaveta Orašanin
foto: Printscreen

Sa osmehom na licu i sjajem u očima, Jelisaveta i Miloš su se zakleli na večnu ljubav, a svoju romantičnu priču grade ne osvrćući se na zle jezike.

- Svi znaju za moju odluku da ne pričam o privatnom životu, a isto razmišlja i Jelisaveta. Imam razumevanja za interesovanje medija jer smo oboje javne ličnosti. Zato i hoću da sada prekršim sopstveni princip nekomentarisanja privatnog života. Istina je, ovog leta će biti svadbe. Naravno, srećni smo zbog toga. Molim sve medije za razumevanje privatnosti koju tražimo i na koju imamo pravo. O detaljima svadbe i našim privatnim temama više nećemo pričati, kao što nismo ni do sada. Mislim da je logično i normalno da potvrdim lepu vest, ali dalje od toga nećemo ići - pričao je ranije Teodosić, koji je ostao dosledan pa o braku više nikada nije progovorio.

(Kurir.rs/Blic/A.G.)

Bonus video:

01:15

DA LI ZNATE PRAVO IME EVE RAS? Ovo je jedva stalo u ličnu kartu, a JEDNO OD PREZIMENA JOJ JE VAGNER! Glumica otkrila sve detalje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track