LOCIRAN PRIVATNI AVION REPERA NAKON ŠTO SU FEDERALNI AGENTI UPALI U NJEGOVE KUĆE: Evo gde je LETELICA, jedna stvar MISTERIJA
Foto: MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, JASON SZENES / UPI / Profimedia

KAO DA JE U ZEMLJU PROPAO

LOCIRAN PRIVATNI AVION REPERA NAKON ŠTO SU FEDERALNI AGENTI UPALI U NJEGOVE KUĆE: Evo gde je LETELICA, jedna stvar MISTERIJA

Pop kultura -

Federalni agenti pretresli su više kuća čuvenog repera Pi Didija, u Los Anđelesu, Njujorku i Majamiju, a njegov privatni avion lociran je kilometarima, kilometrima daleko. Nije poznato u ovom momentu da li se on ukrcao u tu luksuznu letelicu. TMZ je pratio avion koji je lociran na Karibima odnosno na Antigvi i Barbudi.

Na osnovu aktivnosti avion Pi Didija leteo je gore-dole u Kaliforniji između nedelje i ponedeljka, poleteo je sa aerodroma u Sakramentu u nedelju uveče, u 17 i 30 sati po pacifičkom vremenu i sleteo u Palm Springs sat vremena kasnije.

Sat vremena nakon toga krenulo se sa aerodroma u Palm Springsu i doletelo u Los Anđeles. Oko devet sati ujutru ponedeljak, mlaznjak je kreneo na Antigvu. Avion se trenutno nalazi na ovoj ostvrskoj zemlji, ne zna se da li je Pi Didi bio u avionu.

Federalni agenti upali su juče u kuće čuvenog repera Pi Didija, koji se suočava sa brojnim tužbama i optužbama za seksualno zlostavljanje. Snimak racije odnosno preteresanja nekretnine medijskog mogula (54) na Beverli Hilsu kruži internetom, a još nije poznat uzrok tome.

Pi Didi
foto: Profimedia

Izvori iz policijske rekli su TMZ da su agenti Ministarstva unutrašnje bezbednosti "usred racije na imanju muzičara", sa helikopterima kao i da je prisutna lokalna policija. Nadležni za sprovođenje zakona takođe se nalazi u kući, ispituje određeni broj ljudi ispred vile, nije poznato da li je Šon Kombs prisutan. Izvršena je racija i u njegovim kućama u Majamiju i Njujorku, navodi NBC News i lokalne stanice u Los Anđelesu i Majamiju.

"Ranije danas, odeljenje Ministarstva unutrašnje bezbednosti u Njujorku izvršilo je akciju u skladu sa zakonom i u sklopu istrage koja je u toku, uz pomoć odeljenja u Los Anđelesu, Majamija i naših lokalnih partnera za sprovođenje zakona", rečeno je iz ministarstva za The Guardian.

Reper vodi razne pravne bitke, uključujući i onu protiv neimenovane žene koja je tvrdila da su je on i dva prijatelja seksualno napastvovali kada je imala 17 godina. više žena ga je optužilo za seksualno nasilje.

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S)

Bonus video:

03:00

REPER CUNAMI EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Počelo je usred nastupa, SRUŠENA JE CELA BINA! Potom šokirao: Evo šta se desilo sa ljudima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track