ONA JE TREĆA ČLANICA KRALJEVSKE PORODICE KOJA SE BORI S RAKOM: Ozloglašena princeza se javno obratila Kejt Midlton (FOTO)
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

UPUTILA REČI PODRŠKE

ONA JE TREĆA ČLANICA KRALJEVSKE PORODICE KOJA SE BORI S RAKOM: Ozloglašena princeza se javno obratila Kejt Midlton (FOTO)

Pop kultura -

Dugo se nagađalo šta se događa s Kejt, koja se nakon najavljene operacije abdomena potpuno povukla iz javnosti, a onda se javila sama Kejt i otkrila tešku dijagnozu. Naime, u videu koji je brzinom munje obišao planetu, Kejt je otkrila da su i njoj pronašli karcinom te da je u ranoj fazi lečenja raka.

U video poruci, princeza od Velsa rekla je da je ovo bio veliki šok za nju i da je preživela nekoliko izuzetno teških meseci. Međutim, spomenula je da je svakim danom sve bolje, no zasad nije otkriveno o kojoj vrsti raka se radi.

Kejt Midlton
foto: Printscreen/Instagram

Veliku podršku daje joj kraljevska porodica, a gest kralja Čarlsa, koji s princezom neguje blizak odnos, oduševila je njegove podanike. Kralj je, tokom boravka u bolnici, ukazao Kejt veliku čast kad je došao do njene sobe u kućnom ogrtaču kako bi je utešio.

Reagovala je i Sara Ferguson, vojvotkinja od Jorka i bivša supruga princa Endrua, koja joj je javno poslala poruku podrške.

"Moje misli i molitve su uz princezu od Velsa dok započinje svoje lečenje. Znam da će biti okružena ljubavlju svoje porodice i svi se mole za najbolji ishod. Kao neko ko se poslednjih meseci suočava sa sopstvenom bitkom s rakom, puna sam divljenja zbog načina na koji je javno govorila o svojoj dijagnozi", napisala je Sara u objavi na Instagramu.

Sara Ferguson
foto: Profimedia

Podsetimo, Sara je, uz Kejt i kralja Čarlsa, treća članica kraljevske porodice koja se trenutno bori s rakom. Sredinom januara objavila je da joj je dijagnostikovan rak kože.

(Kurir.rs / Story.hr / T.B.)

Bonus video:

05:40

KAKO SE DOBIJA RAK GRLIĆA MATERICE! Zakić otkrila: Ne nastaje preko noći, potrebno je 5 do 10 godina da bi nastao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track